Contraproposta a F-M Álvaro, cronista estel·lar del Grande de España

518

PUNT.- “M’agradaria una conversa entre Jaume Sisa, Perejaume, Pau Riba, Oriol Junqueras i Carles Puigdemont”. Ho escriu Francesc-Marc Álvaro en l’article “L’Advent dels independentistes” a Naciódigital. El periodista ho proposa públicament a TV3. Álvaro és un cronista estel·lar a La Vanguardia del conde de Godó i Grande de España… sigui dit estel·lar sense el més mínim ànim d’acusar-lo d’independentista.

CONTRAPUNT. Aquest cronista estel·lar de La Vanguardia podria fer aquesta proposta pública a Javier de Godó. El Grupo Godó, molt ben subvencionat per les administracions, podria pagar el viatge de Sisa, Perejaume, Riba i Junqueras a Brussel·les o a Waterloo per reunir-se i conversar amb Puigdemont. Els exiliats polítics catalans viuen en llibertat a la Unió Europea, a diferencia del règim espanyol on son considerats perillosos criminals. ¿Amb qui està La Vanguardia? ¿amb la “justícia” espanyola? o ¿amb la justícia europea? Álvaro també  podria dir-li a Javier de Godó que hauria de renunciar al títol de Grande de España que li va concedir Juan Carlos I, avui fugat per obscurs afers financers i de faldilles. És una qüestió d’ètica i d’estètica.

Comparteix aquesta entrada