Annexionistes i CUP com voltors contra el Govern català

375

Els partits annexionistes espanyols, des de PSOE a VOX, i la CUP coincideixen en llençar-se com voltors contra el Govern independentista català. Els voltors son les aus de rapinya carronyaires que s’alimenten d’animals morts. ¿Ha mort el Govern català que té la seva força política i parlamentaria basada en el 52% dels vots i escons independentistes que les urnes han donat a ER, Junts i CUP?

2.- La CUP  juga amb foc amb la seva esmena a la totalitat dels pressupostos presentats pel Govern ER / Junts. Els cupaires, que tenen l’habilitat de no haver tingut gent seva a la presó, son peons que es mouen en el tauler d’escacs seguint, de manera inconscient o conscient, el designi desitjat per PSOE, PP, VOX i Cs.

3.- Els partits espanyols no han esperat ni un segon en actuar com voltors quan la CUP ha anunciat la seva esmena a la totalitat. Forma part de la manera de fer dels cupaires que, sota un llenguatge i una vestimenta anticapitalista i pseudo revolucionaria, contribueixen a enfortir el règim espanyol amb adn franquista que ha llençat els teòrics plantejaments republicans i federals a la paperera de la història. ¿Volen ara que l’ER d’Oriol Junqueras, Pere Aragonès i Gabriel Rufián quedin encara més en mans del PSOE que va impulsar el terrible GAL i que ha fet possible la repressió del 155?

Comparteix aquesta entrada