Inmigració. El desinfectador Borrell acusat de racisme

419

Josep Borrell (alt representant de la Unió Europea per Afers Exteriors) no té categoria política i ètica per tractar sobre els ostatges en terra de ningú i el drama humà de la immigració ingent que es pateix a la Mediterrània, a Europa, a tot el món. El seu currículum no l’avala. La seva postura sobre la immigració, el genocidi, la desinfecció de Catalunya, els GAL…

2.- Els mitjans de comunicació varen recollir aviat farà només tres anys (28 novembre 2018) unes terribles declaracions de Borrell, llavors ministre d’Exteriors del Govern del PSOE, en que deia que l’únic que havien fet els colonitzadors anglesos fou “matar a quatre indis”. El Moviment Indígena Estatunidenc va recordar-li que el genocidi va liquidar a més de 12 milions de persones. “Els indis americans tatxen a Borrell de racista per banalitzar amb el seu genocidi” (La Vanguardia).

3.- Plou aigua bruta sobre mullat. Borrell es el mateix personatge que en un míting de l’ultra dreta espanyolista a Barcelona, acompanyat de gent com Xavier Garcia Albiol i Salvador Illa, ha propugnat “desinfectar” Catalunya de les ferides causades, segons ell, pel sobiranisme, no per la repressió. Quim Monzó va comentar: “Vaig a desinfectar-me abans de ficar-me al llit. Amb salfuman n’hi haurà prou, calculo. No crec que calgui fer servir cal, suposo”.

4. Monzó es referia a la calç viva utilitzada pels GAL contra etarres quan el PSOE de Felipe González governava a la Moncloa. El desinfectador Borrell afirma (13 setembre 1998) que defensar José Barrionuevo (ministre d’Interior) i Rafael Vera (secretari d’estat de Seguretat), condemnats per la seva implicació amb els GAL, grups armats policials espanyols que practicaren el terrorisme d’estat, forma part del seu projecte de futur.

5.- Aquest espanyol és l’alt representant de la Unió Europea per Afers Exteriors. Òndia!

Comparteix aquesta entrada