L’espanyol Borrell és un perill per a Europa

432

Josep Borrell (PSOE), alt representant de la Unió Europea per Afers Exteriors, és un perill per l’Europa democràtica i dels drets humans. El polític espanyol acaba de dir que “Europa està en perill i que els europeus no sempre en son conscients”.

2.- ¿Es conscient Borrell de qui es Borrell? Els europeus -els estats, les nacions, els ciutadans- han de saber per què Borrell és un perill per a Europa. Aquest personatge afirma (13 setembre 1998) que defensar José Barrionuevo (ministre d’Interior) i Rafael Vera (secretari d’estat de Seguretat), del Govern presidit per Felipe González, condemnats per la seva implicació amb els GAL, grups armats para policials espanyols que practicaren la guerra bruta i el terrorisme d’estat, forma part del seu projecte de futur. Paraules textuals seves son aquestes: “La solidaritat amb aquests companys va irrenunciablement unida al nostre projecte de futur”.

3.- Aquest futur és ara, 2021, mentre Borrell ocupa un alt càrrec a la UE. Mai, des d’aquell 1998, ha canviat d’opinió sobre aquest afer. A més compta amb el suport de Felipe González, Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa… Significatiu. Terrible. Perillós.

Comparteix aquesta entrada