“Nosaltres solets” és l’estratègia suïcida d’ER

292

“Nosaltres solets” és l’estratègia suïcida d’ER en contraposició a la d’unitat sobiranista catalana que Junts vol mantenir a Catalunya, Espanya i Europa.

2.- L’estratègia del “Nosaltres solets” del triumvirat Oriol Junqueras / Pere Aragonès / Gabriel Rufián te molta menys força política i parlamentaria que la unitat independentista catalana per plantar cara a la repressió del règim espanyol en els àmbits institucional, judicial, policial, mediàtic, econòmic. L’annexionisme espanyolista, des de PSOE a VOX, vol aquesta divisió de l’independentisme català perquè aquest unionisme no accepta l’amnistia, ni el dret d’autodeterminació, ni la voluntat dels catalans expressada a les urnes. 

3.- Els fets demostren que amb el “nosaltres solets” només es negocien miserables engrunes del pressupost de l’estat i que la taula de diàleg entre el borbònic PSOE i el “nosaltres solets” d’ER continua en estat d’hivernació. Els fets també confirmen que ER, amb el seu “nosaltres solets”, queda lligada de mans i peus al Govern espanyol monàrquic, juancarlista, ultra centralitzador presidit pel triler i gens fiable Pedro Sánchez. “Nosaltres solets” és expressió del suposat pragmatisme d’ER consistent en decantar-se per un autonomisme en versió restrictiva del desprestigiat Tribunal Constitucional.  Lògic és que trilers com Pedro Sánchez i Gabriel Rufián s’entenguin amb les boletes que apareixen i s’amaguen jugant a enganyar a la gent. 

Comparteix aquesta entrada