PsoE i ER posen foscor marxista on no hi ha llum lingüística ni sobiranista

287

El PsoE (del repressor 155) i l’ER sense C (de les 155 monedes de plata) posen foscor marxista on no hi ha llum lingüística ni sobiranista. El tripartit Oriol Junqueras / Gabriel Rufián / Pere Aragonès dona suport al pressupost estatal presentat pel monàrquic, triler i gens fiable Pedro Sánchez. Les explicacions d’uns i altres son tan poc clares com les que els germans Marx protagonitzaren en el seu dia. En aquella època grisa, l’espanyol, amb el suport del poder polític espanyol, era predominant en tots els àmbits de Catalunya: cinema, teatre, justícia, policia, universitat, escola, medis de comunicació… Així es feu famós un diàleg entre els germans Grouxo i Zeppo que avui és aplicable al suposat acord entre  PSOE i ER i a les seves explicacions.

 – Haga el favor de poner atención en la primera cláusula porque es muy importante. Dice que… la parte contratante de la primera parte será considerada como la parte contratante de la primera parte. ¿Qué tal, está muy bien, eh?
– No, eso no está bien. Quisiera volver a oírlo.
–Dice que… la parte contratante de la primera parte será considerada como la parte contratante de la primera parte.
–Esta vez creo que suena mejor.
–Si quiere se lo leo otra vez.
–Tan solo la primera parte.
–¿Sobre la parte contratante de la primera parte?
–No, solo la parte de la parte contratante de la primera parte.
–Oiga, ¿por qué hemos de pelearnos por una tontería como ésta? La cortamos.
–Sí, es demasiado largo. ¿Qué es lo que nos queda ahora?
–Dice ahora… la parte contratante de la segunda parte será considerada como la parte contratante de la segunda parte.
–Eso si que no me gusta nada. Nunca segundas partes fueron buenas. Escuche: ¿por qué no hacemos que la primera parte de la segunda parte contratante sea la segunda parte de la primera parte?

… I els d’ER fan cara de satisfets d’haver aconseguit solets no se sap que mentre els del PsoE amaguen el seu riure patriòtic espanyol sota el nas.

 

Comparteix aquesta entrada