Manifestacions d’abelles Maia i amb carotes de Manuel Valls contra Ada Colau

312

Les manifestacions amb participants vestits d’abella Maia i amb carotes de Manuel Valls contra l’alcaldessa provinciana Ada Colau i el seu mal govern són imparables.

2.- Colau, en la seva època de demagògica activista, es disfressava d’abella Maia per mostrar-se emprenyada contra el desnonaments i, fins i tot, boicotejava actes dels qui avui son els seus amics dels Comuns. Ara els manifestants crítics amb Colau haurien d’anar a la Plaça de Sant Jaume amb vestimenta d’abella Maia i amb carotes de Manuel Valls que es aquell ultra conservador i espanyolista que ha fugit amb la cua entre cames després d’haver perpetrat el desastre de que la Colau encara sigui alcaldessa.

3.- “Carota: ganyota. Figura de cartó, generalment grotesca, amb què hom es cobreix el rostre per disfressar-se o que hom penja a la paret com a ornament” (Diccionari de la Llengua catalana).

4.- La gestió municipal d’Ada Colau s’ensorra com una vaixell foradat cada vegada més per totes bandes. Una de les crítiques implacable i ben argumentades ha estat formulada per Alfons Duran Pich (empresari, analista polític i econòmic). “No ens agrada, senyora Colau, que hagi transformat la nostra ciutat en un parc temàtic provincià, amb blocs de formigó repartits a l’atzar sense cap sentit, estrenyent les vies de major accés i produint escanyaments, sense policies municipals als carrers donant servei als ciutadans, amb carrils bici pels quals tot just passen bicicletes i grafits escampats empastifant l’asfalt. Però menys ens agraden les seves amistats i el caràcter profundament reaccionari de les seves intencions. O és que vol imitar l’”ínclit” senyor Iceta i entrar a formar part del govern “més progressista de la història”? Si és així, li recomano que llegeixi l’assaig de Vance Packard Els escaladors de la piràmide. S’hi sentirà reflectida”.

Comparteix aquesta entrada