Silenci del PSOE de Borrell, Iceta i Illa sobre els GAL terroristes

316

El silenci del PSOE sobre els GAL terroristes és humanament indecent i democràticament escandalós.

2.- “El trist episodi dels GAL es va realitzar pel govern de Felipe González per acabar amb ETA mitjançant la violència de l’estat”, segons va escriure el periodista Lluís Foix (20 octubre 2021).  Home no. L’episodi dels GAL va ser trist, criminal, terrorisme d’estat, radicalment antidemocràtic, fruit de la guerra bruta i de les clavegueres de l’estat, violador dels drets humans.

3.- El PSOE de Felipe González, José Barrionuevo, Rafael Vera, Pedro Sánchez, Josep Borrell, Miquel Iceta, Salvador Illa i similars ¿pensen demanar perdó a les víctimes dels para policials GAL, a la societat espanyola, al poble basc, als demòcrates dels diversos pobles com el català? ¿Per què el PSOE i el seu actual Govern no es comprometen públicament a respectar sempre els drets i les llibertats de totes les persones i de tots els pobles? ¿Per què no es comprometen a no endegar mai mes els GAL ni recórrer a la violència?

4.- Però ¿què succeeix ara mateix? El Govern Sánchez defensa a Josep Borrell com ¡alt representant de la Unió Europea d’Afers Exteriors!. Borrell es qui justifica (13 setembre 1998), i no s’ha retractat, a José Barrionuevo (ministre d’Interior) i Rafael Vera (secretari d’estat de Seguretat), condemnats per terrorisme d’estat. “La solidaritat amb aquests companys va irrenunciablement unida al nostre projecte de futur” son paraules de Borrell. Òndia!

5.- Mentre, Pedro Sánchez es solidaritza sempre amb Felipe González i es nega a que una comissió parlamentaria investiguí les relacions entre el Govern González i els GAL. Això sí, donant als altres lliçons de democràcia.

Comparteix aquesta entrada