El PsoE retorna al passat, manté l’engany i reforça l’ultra triple

289

Pedro Sánchez i el congrés a la bùlgara del PsoE, amb majúscula E d’España a imposar als catalans, retorna al passat, manté l’engany i reforça l’ultra triple. 

2.- El PsoE enganya. No es republicà ni federal. Avala la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco i el juancarlisme encara que ara, com tots els borbons, canten les excel·lències democràtiques de Felipe VI i ja no elogien al seu pare. No es desmarca del terrorisme d’estat dels GAL, ni de la repressió, ni del 155. Mantenen les clavegueres de l’estat.

3.- El Congres del PSOE de Miquel Iceta (ministre de ¡Cultura espanyola!) i Salvador Illa (esotèric president del fantasmagòric Govern alternatiu regional de Catalunya), recuperen encara amb més força l’ultra triple. Ultra espanyolisme, ultra centralisme, ultra dretanització. Tracta de captar els vots a PP, VOX, CS. D’aquí no pot sortir un PsoE progre.

4.- El retorn al passat està representat pel Pedro Sánchez, en mans de l’establishment financer i instituconal amb adn franquista més retrògrada, del “nunca jamás”. Mai acabarà amb la repressió. Mai hi haurà amnistia, encara que sigui constitucional. Mai es respectaran els drets i les llibertats de totes les persones i de tots els pobles com el català. Mai es respectarà cap referèndum. Mai es respectarà  la voluntat dels catalans expressada a les urnes. S’ordenarà confiscar les urnes en sintonia amb la proclama feixista de José Antonio Primo de Rivera: “El ser rotas es el más noble destino de todas las urnas”. Pedro Sánchez i els seus menteixen quan diuen que el referèndum i les urnes trenquen la convivència, i insulten als catalans quan diuen que  el primer que han de fer es les paus entre ells mateixos. Quina barra la del borbònic Pedro Sánchez que amaga que la convivència democràtica i lliure està trencada a la seva Espanya.

5.- El retorn al passat del PsoE es demostra en uns retrògrads  pressupostos de l’estat que son generosos amb la Casa del Rei, amb el manteniment de l’emèrit fugat, amb la fabricació i venda d’armament, amb el destí de 100.000 euros a l’any a les pensions del marroquins que van lluitar per Francisco Franco així com per les seves famílies. Tot molt democràtic i molt progre. ¿Oi junqueriana ER?

6.- El PsoE consolida el seu retorn al passat quan transgredeix la legalitat, que impúdicament s’omple la boca de legalitat, quan violen sense parar l’article 10:2 de la Constitució i el BOE (1977/10733). El citat article constitucional indica que la Constitució ha de ser interpretada de conformitat amb a Declaració Universal dels Drets Humans, que en el seu article 21.3 estableix el caràcter  fonamental de  “la voluntat del poble” expressada en eleccions “o seguint qualsevol procediment equivalent que asseguri la llibertat de vot”. El mencionat BOE assumeix el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics (Nova York, 19 desembre 1966) que en el seu primer article afirma clar i català: “Tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació”.

Comparteix aquesta entrada