El “polac” franquista Casado contra els “polacs” demòcrates catalans

415

Pablo Casado (fidel servidor de José María Aznar, màster fals, orgullós del seu adn franquista) es converteix en un “polac” que té l’objectiu de liquidar el sobiranisme dels “polacs” catalans.

2.- Casado sintonitza amb l’ultra poder polític de l’actual Polònia que defensa que la legislació de Polònia ha de prevaldre sobre la legislació de la Unió Europea. El fals màster populista vol que la legislació espanyola també tingui primacia sobre la legislació europea. Aquesta via tramposa pretén facilitar que el president Carles Puigdemont i els altres exiliats polítics catalans, que son lliures a la Unió Europea, siguin lliurats com uns criminals malfactors a mans dels desprestigiats Manuel Marchena i Pablo Llarena. “Santiago i cierra Espanya” es la consigna dels aparells institucionals, polítics, judicials, policials i mediàtics del règim espanyol.

3.- ¡Quina diferència entre el “polac” franquista Casado i els “polacs” demòcrates catalans!. Casado trepitja merda tenint en compte que els catalans son nomenats “polacs” per sectors espanyolistes. Una versió d’aquesta denominació es degut, el terrible any 1939, la coincidència entre l’ocupació de Catalunya per les tropes franquistes i la invasió de Polònia pels nazis.

Comparteix aquesta entrada