Comparar Diez-Ayuso amb Lledoners i Waterloo és mesquí

389

1.- Comparar Isabel Diaz-Ayuso (PP) amb la cimera de Lledoners o amb Waterloo (ER, Junts) és una opinió de l’autor de la crònica “Bufen aires nous”, publicat al blog del periodista Lluís Foix. Opinió respectable com respectable és opinar que aquesta comparació és mesquina. “Mesquí. Mancat de generositat moral” (Diccionari de la Llengua Catalana).

2.- Els exiliats i presos polítics catalans son perseguits per defensar per vies democràtiques i pacífiques els drets i les llibertats de totes les persones i de tots els pobles, inclòs el català. Tan es així que els exiliats polítics catalans, també el president i euro parlamentari Carles Puigdemont, viuen en llibertat a la Unió Europea… malgrat l’anomalia que suposa el fet de que son considerats perillosos criminals pel règim espanyol…

3. El règim espanyol està en crisi, començant per la seva cúpula institucional. El pare del rei fugit des de fa mesos a causa d’obscurs afers financers i de Corinavirus. El pare és Juan Carlos I, imposat com a rei pel dictador Francisco Franco. Un sistema judicial (Tribunal Constitucional,Tribunal Suprem, Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d’Espanya) desprestigiat a Europa i, a més, amb uns fiscals afinats per polítics de l’establishment (del partit de Diaz-Ayuso, per exemple). Un règim amb policia patriòtica, clavegueres de l’estat, amb crits d’“a por ellos”. Un règim en que el PP de Díaz-Ayuso pacta amb el feixista VOX. Un règim en que el president Pedro Sánchez (PSOE) blanqueja VOX a l’elogiar al Congrés de Diputats el seu “sentit d’estat”. Sí, el PSOE del terrible GAL.

4. Posats a comparar és més lògic fer-ho entre VOX, el PP de Díaz-Ayuso que pacta amb VOX i el Pedro Sánchez del PSOE que elogia a VOX. Aquests són els aires enrarits que bufen a Madrid i a Espanya.

 

Comparteix aquesta entrada