Monarquia, Govern PSOE i tribunals no s’equivoquen mai ¡?!

264

Els polítics que no demanen mai disculpes no sedueixen perquè es impossible no equivocar-se. Aquest principi és aplicable a molts i, sobretot, val la pena fer-ho als que detenen el poder polític més determinant. A la monarquia, l’aparell format per l’executiu (ara PSOE) i el sistema judicial estatal. No s’equivoquen mai segons la caverna mediàtica servil però…

1.- ¿La monarquia s’ha disculpat pels foscos afers que afecten als borbons com Juan Carlos I, fugat per motivacions financeres i de faldilles?

2.- ¿El PSOE de Felipe González, José Barrionuevo, Rafael Vera, Narcís Serra, Pedro Sánchez, Josep Borrell, Miquel Iceta, Salvador Illa i altres dirigents del partit s’han disculpat per la terrible activitat dels GAL?

3. ¿El PSOE s’ha disculpat pel fet que el seu teòric plantejament  federal i republicà s’ha transformat en una centralització de l’estat i en un intens activisme al servei de la monarquia imposada pel dictador Franco?

4. ¿Algun tribunal s’ha disculpat per haver enviat polítics sobiranistes  a la presó i l’exili tenint en compte que els exiliats son lliures a la Unió Europea on son tractats com demòcrates i pacifics mentre que son considerats criminals perillosos sota el règim espanyol?

5. ¿Algun partit espanyol, de PSOE a VOX, s’ha disculpat pel fet de que un parlamentari pot expressar-se en espanyol al Parlament de Catalunya però te prohibit expressar-se en català en el Congrés i el Senat de España?

6.-¿Els autodenominats constitucionalistes s’han disculpat quan es viola l’article 10.2 de la Constitució que estableix que el text constitucional ha d’interpretar-se de conformitat amb la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificades per Espanya… que inclouen els drets de llibertat d’opinió, expressió, manifestació i autodeterminació?

 

Comparteix aquesta entrada