Immunitat pel campechano, no pels eurodiputats demòcrates

423

El postfranquisme (= franquisme 2021) s’aprofita de la feina bruta que els grups ultres, nazis i feixistes realitzen als carrers i a les institucions europees per penetrar a l’Europarlament.

1. El borbònic i juancarlista PSOE dels GAL (Grupos Antiterroristas (?) de Liberación), del repressor 155 anti Catalunya, Pedro Sánchez, Miquel Iceta,  Salvador Illa… elogia el sentit d’estat (?) de l’ultraVOX i és còmplice amb el PP super corrupte i de Cs en liquidació, ambdós d’adn franquist,  per pressionar des del seu ultranacionalisme estatista als partits de la Unió Europea. Sectors, no tots ni molt menys, d’uns partits que sacrifiquen els valors democràtics de l’UE al servei de la força de la repressió… del “a por ellos”, la violència policial, les cavernes mediàtiques, les clavegueres de l’estat, el terrorisme d’estat, l’existència de presos i exiliats polítics com a les dictadures.

2. Sectors partidistes, no tots afortunadament, que callen davant la gravíssima crisi de la desprestigiada monarquia espanyola imposada pel dictador Franco i del campechano fugit per obscurs afers financers i de faldilles o sense faldilles. Hi ha immunitat pel campechano (segons el cuatrifachito PSOE, PP, VOX, CS) però no hi ha immunitat parlamentaria per uns polítics que han comés el crim terrible de posar sense armes unes urnes. La Unió Europea córrer el risc de degradar-se com està degradat el règim espanyol que assumeix la crit feixista de José Antonio Primo de Rivera: “El ser rotas es el mas noble destino de todas las urnas”.

3. Però el franquisme (= franquisme 2021) cau en el seu propi parany d’internacionalitzar encara més el cas català. L’establishment espanyol (institucional, judicial, policial, econòmic, polític, mediàtic…) serà derrotat pels tribunals europeus perquè l’experiència demostra que son professionals, justos i independents de les pressions partidistes i polítiques. El PSOE (Sánchez, Illa, Iceta i similars) queda retratats. No enganyen a ningú. El PSOE, que s’ha menjat el PSC, vota amb PP, Cs, VOX a favor de la immunitat del campechano fugit per afers econòmics i de faldilles o sense faldilles, i contra la immunitat parlamentaria dels polítics catalans demòcrates pel crim de posar urnes.

 

Comparteix aquesta entrada