Antonio Baños, Llach, Carod-Rovira… presenten “Les hores greus” del president Torra

239

El periodista Antonio Baños, personatge creïble i referent en els àmbits polític i mediàtic, és l’encarregat de la primera de les nombroses presentacions del llibre “Les hores greus. Dietari de Canonges” de Quim Torra, 131 president de la Generalitat.

1. La primera de les presentacions serà el dilluns, 15 de març. A les 19:00 hores a Ona Llibres (Pau Claris 94), a Barcelona. Les reserves per seure s’han de demanar a reserves@onallibres.cat. Altres presentadors seran personatges tan potents com, entre altres, Lluís Llach a Girona, Antoni Geloch a Lleida, Núria Cadenes a Valencia, Josep Lluís Carod-Rovira a Tarragona, Pere Cardus a Terrassa, Vicent Partal a Palamós… fins a 21 presentacions previstes encara que el calendari està obert.

2. L’editorial “Símbol Editors” explica que “Les hores greus. Dietari de Canonges” és el llibre amb què el president Quim Torra i Pla narra, dia a dia, hora a hora, el període de lluita contra la pandèmia que visqué, en bona part, sol, malalt i confinat a la Casa dels Canonges. Amb una prosa directe i sense matisos, aquest llibre és una explosió de sentiments (pors, esperances, angoixes, decepcions, frustració, ràbia), però també és una crònica de la determinació d’un home per lluitar per la salut i el benestar dels seus conciutadans, i contra la burocràcia, els partidismes, el desànim i la pandèmia. Un llibre que no deixarà ningú indiferent: per la sinceritat en que està escrit i per la resiliència que traspua en totes i cada una de les seves pàgines. Un testimoni imprescindible”.

3. “Les hores greus” és el primer volum del “Dietari de Canonges” que comprèn el període del 15 de març al 30 d’abril de 2020. Un text íntim, reflexiu, colpidor. El president Torra confessa: “Quan el dia 15 de març vaig començar el confinament a la Casa dels Canonges, no era capaç d’imaginar la tragèdia que la pandèmia de la covid representaria per al nostre país”.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada