Acuso a Sánchez, Illa, Colau i Albiach de fer la feina bruta de l’ultraVOX

260

Salutació cordial entre Sánchez (PSOE) i Abascal (VOX) al Congrès on és prohibit parlar en català

Jo, des de aquest humil blog, acuso a Pedro Sánchez i Salvador Illa (ambdós del PSOE), Ada Colau i Quejica Albiach (Comuns / Podemos) de blanquejar i fer la feina bruta de l’ultraVOX.

1. Els fets, siguin quin siguin els discursos, demostren que Pedro Sánchez, president del borbònic i juancarlista Govern espanyol, elogia el “sentido de estado” de VOX. Justifica, protegeix, avala i anima a VOX,  el seu discurs i les seves actuacions. Això és  impensable i imposible a la Unió Europea. Sánchez ho fa al Congreso on, com el Senado, expressar-se en català està prohibit i es castigat.

2. L’escolanet monclovita Salvador Illa, impulsor del repressiu 155 també en sanitat contra Catalunya, comparteix el criteri post franquista (franquisme 2016) del seu cap suprem en una evident submissió dependentista.

3. La postura de Sánchez / Illa és un pas més del que ja va donar Ada Colau que per ser alcaldessa va acceptar els vots de l’ultra Manuel Valls, un contrarevolucionari  desacreditat a la França de la Declaració dels Drets de l’Home i del Ciutadà. La falsa revolucionària Quejica Albiach comparteix  l’entesa miserable entre Colau i Valls.

4. Pedro Sánchez, Salvador Illa, Ada Colau, Quejica  Albiach  estan disposats a tot, inclòs a potenciar VOX, per aconseguir l’objectiu espanyolista d’impedir una majoria sobiranista / independentista parlamentaria i governamental a Catalunya. Tracten, sobretot, d’impedir que aquesta majoria sigui liderada pel tàndem Carles Puigdemont i Laura Borràs que son l’enemic numero a abatre pel reaccionari establishment  institucional, polític, financer, judicial, policial i mediàtic espanyol. Però el poble i el demòcrates espanyols han de ser conscients que a ells els interessa una gran victòria del sobiranisme català perquè la seva força és profundament democràtica, pacífica, solidària, cívica, cultural, autènticament progressista i alliberadora.

5. Junts per Catalunya és la garantia de que la seva majoria forta a les urnes frenarà el franquisme de VOX, i impedirà un tripartit autonòmic a Catalunya com l’existent avui al règim espanyol… Mentre, portaveus polítics i periodístics d’ER (sense C) han començat aquests dies a intensificar la justificació d’aquest deplorable tripartit.

Comparteix aquesta entrada