PSOE i ultraVOX volen rescatar la “Cataluña española”

505

El president Pedro Sánchez i els dirigents de l’ultraVOX, protegits per la bandera espanyola, coincideixen en venir a la “región catalana” per anunciar que volen rescatar la “Cataluña española” que està en mans dels catalans.

1. La coincidència dels dirigents del PSOE i de VOX ja es va posar de manifest fa pocs dies en un ple del Congrés on està prohibit i es castigat expressar-se en català. En aquesta sessió, Pedro Sánchez va elogiar el “sentit d’estat” de l’ultraVOX. Òndia! També l’escolanet i pèssim ministre de Sanitat, Illa, que es presenta com Salvador d’Espanya, està disposat a acceptar els vots de VOX a favor de la causa espanyolista que pugui jugar en el Parlament de Catalunya. Illa segueix així el camí d’Ada Colau, bona amiga de Quejica Albiach, que va acceptar els vots de l’ultra Manuel Valls per repetir com alcaldessa de Barcelona.

2. Qui subscriu acusa a Pedro Sánchez, Salvador Illa i Ada Colau de blanquejar els ultres de VOX i de Manuel Valls.

3. Només Junts per Catalunya, liderats per Carles Puigdemont i Laura Borràs, parlen sempre clar i català en aquest afer. Junts no accepta cap vot dels ultres ni dels partits que, per activa o per passiva, els hi segueixen el joc. Junts no pactarà amb cap partit que, per activa o passiva, hagi impulsat o acceptat la repressió del 155 contra Catalunya, els seus drets, les seves llibertats i els seus interessos legítims. Junts es presenta com la garantia de que el Govern de Catalunya ha de ser independentista, mes fort, mes coherent, negociador i mes ferm sense claudicacions davant el Govern espanyol. Junts és la garantia de que a Catalunya no hi hagi un tripartit autonòmic i depenent de la borbònica i juancarlista Moncloa.

4. ¿I ER (sense C)? ¿Quina credibilitat te l’ER d’Oriol Junqueras, Pere Aragonès, Joan Tardà, Gabriel Rufián… el de les 155 monedes de plata… que ja en el passat participaren en un tripartit? ¿Quina credibilitat te quan ER diu que no pactarà amb el PSOE ni  amb Comuns a Catalunya després del 14F quan ara mateix ER manté a Espanya el seu pacte amb PSOE / VOX i amb Podemos / Manuel Valls que ha fet possible la investidura de Pedro Sánchez i uns pressupostos de l’estat que no son progressistes perquè no son justos amb Catalunya i perquè, en plena crisis pandèmica, destina fortes inversions a l’armamentisme, la Casa Reial i la fugida del campechano per obscurs afers financers i de faldilles?

Comparteix aquesta entrada