Illa vacuna. Borrell desinfecta. Hitler gaseja

495

Terrible cartell de Salvador Illa per liquidar el “virus” dels llaços grocs

1. No es pot jugar amb la salut pública. L’encara ministre de Sanitat, Salvador Illa, enviat pel la borbònica i juancarlista Moncloa a la “comunidad autònoma catalana” per les eleccions del 14 de febrer, tampoc ha de fer joc brut amb el virus i la vacuna.

2. El cartell “Salvador Illa, la vacuna contra el llaç groc” es indecent. Juga amb els milers i milers d’afectats pel virus i amb els milers de persones que lluiten contra el covid-19. ¿Es que els que porten el llaç groc en solidaritat amb els exiliats i presos polítics catalans han de ser vacunats perquè són uns virus perillosos que cal eliminar del planeta?

3. Un altre monclovita, Josep Borrell, ja va preconitzar temps enrere la necessitat de “desinfectar Catalunya” de sobiranistes democràtics i pacífics. Tan democràtics i pacífics que, malgrat Illa i Borrell, son respectats a la Unió Europea on viuen en la llibertat que els hi es negada pel règim espanyol.

4. Illa vacuna. Borrell desinfecta. Hitler gaseja. El criminal nacionalsocialisme d’Adolf Hitler va gasejar jueus, comunistes, gitanos, homosexuals, demòcrates, dissidents, malalts físics i mentals, cristians compromesos. Operació sinistre al servei del bé suprem de la raça ària.

5. Laura Borràs (Junts) ha demanat d’immediat una rectificació fulminant a Salvador Illa (PSOE) per aquest cartell i aquest missatge antidemocràtics i que estigmatitzen milions de persones dels pobles de Catalunya, d’Espanya i de de tot el món. Queda plantejada una pregunta. ¿Actuarà la fiscal general de l’estat, nomenada pel president Pedro Sánchez, contra Salvador Illa?

 

Comparteix aquesta entrada