Aragonès (ER) i Chacón (PDeCAT) traeixen la seva paraula i enganyen el poble de Catalunya

388

Pere Aragonés i Àngels Chacón, candidats d’ER i del PDeCAT, tanto monta monta tanto, a la presidència de la Generalitat en les properes eleccions catalanes, traeixen la seva paraula i enganyen al poble de Catalunya quan donen suport als Pressupostos Generals de l’Estat, presentats pel Govern PSOE/Podemos a canvi de res.

L’engany d’Aragonès i Chacón es evident si es te en compte la postura defensada pels seus partits fa només un any (2019). Queda ben clar en les declaracions gravades i que circulen per les xarxes, gràcies a la tasca documental de David d’Enterria. Declaracions formulades per gent d’ER com Gabriel Rufián, Joan Tardà, Roger Torrent, Sergi Sabrià, Pere Aragonès… i per gent del PDeCAT com  David Bonvehi i Ferran Bel. Ambdós partits és converteixen en aliats del Govern espanyol repressor, amb el suport dels media espanyolistes d’allà i d’aquí, i en adversaris de JuntsxCat

GABRIEL RUFIAN (ER): “Nosaltres, després que vulguin condemnar a 25 anys i 15 anys als nostres companys, no podem donar suport al pal de paller d’un Govern com son els Pressupostos Generals de l’Estat”.

JOAN TARDÀ (ER): “Esquerra Republicana no es seurà a cap mesa de negociació dels Pressupostos si el Govern espanyol no realitza un moviment previ i un canvi copernicà pel que fa als presos i als exiliats. Paraula d’Esquerra”.

ROGER TORRENT (ER): “ER no negociarà ni aprovarà els Pressupostos perquè no és una qüestió de més o menys recursos. És una qüestió de democràcia. Nosaltres no donem un xec en blanc al president Sánchez”.

SERGI SABRIÀ (ER): “Ja se’ns ha acabat la paciència. Si no hi ha un moviment de manera immediata respecte a l’autodeterminació de Catalunya i la situació dels nostres presos, Esquerra no te res a negociar sobre els pressupostos de Madrid”.

PERE ARAGONÉS (ER): “La dignitat i la llibertat dels presos polítics i de Catalunya no s’intercanvien per cap partida pressupostària”.

DAVID BONVEHI (PDeCAT): “Entenem que el no als Pressupostos es evident. No ens deixen marge. Nosaltres som els primers que fa tres mesos vàrem apostar per un canvi de Govern a Espanya. Ho vàrem fer a canvi de res, esperant que Pedro Sánchez no fos com Mariano Rajoy. Però es evident que en aquest escenari no hi ha res a negociar. Ja s’espavilaran amb els seus pressupostos i amb la seva política espanyola”.

FERRAN BIEL (PDeCAT): “Els Pressupostos nomes s’aprovaran si hi ha una proposta de solució política que no es pressupostària”.

 

Comparteix aquesta entrada