El judes Rufián abraçat amb el fals Pedro Sánchez

550

Gabriel Rufián amb un apoderat de VOX, amicalment somrients

Gabriel Rufián (ER, sense C) es revolta com un gat ferit al considerar-se qualificat de “judes”, ell que a l’octubre del 2017 va acusar de traïdor al president Carles Puigdemont al·ludint a les 155 monedes de plata i el repressor 155 imposat per PP i PSOE    

     

1. Rufián, demagògic i masclista tuïter major del regne borbònic, vol donar lliçons de democràcia i sobirania catalana a Carles Puigdemont, Quim Torra, Laura Borràs i als perseguits per l’aparell jurídic, policial i governamental que presideix un personatge tan fals com el president Pedro Sánchez. Un Sánchez que es presentava com republicà però que és un ultra defensor de la monarquia del camprechano fugat imposada pel dictador Franco... que deia que era federal però que mai ha federat res i que es presoner d’un autonomisme castrat.

2. Rufián, portaveu de l’ER al Congreso, s’abraça al Sánchez que traeix el compromís de negociar amb el Govern català. Rufián (en nom d’Oriol Junqueras i d’ER) dona suport als pressupostos del Govern espanyol a canvi de res. Pedro Sànchez ho confessa des del faristol del Congrés. Volent fer un favor a ER, deixa a Rufián en ridícul. Sánchez diu: “Quiero agradecer el apoyo de Esquerra Republicana a los presupuestos a cambio de nada”. ER no arriba ni al tan blasmat peix al cove d’altres èpoques.

3. Una altre hipòtesi és que Sánchez i Rufian menteixin perquè  els vots d’ER al PSOE/Podemos serien com moneda de canvi pel suport de PSOE/Podemos a ER per configurar un tripartit d’autonomisme castrat després de les eleccions catalanes. Seria molt greu que Sánchez i Rufián mentissin al Congreso. Però el règim espanyol i els seus còmplices fan tot el calgui per liquidar el sobiranisme català democràtic i pacífic

4. Rufián queda ben dibuixat per una persona que el coneix a fons. L’economista i advocat Manuel Puerto i Ducet, autor de “Oligarquia econòmica y poder Financiero en España”, va tractar molt a Rufián a “Súmate”, entitat de castellanoparlants partidaris de la independència de Catalunya. Manuel Puerto diu: “Rufián parlava de república, espoli espanyol, Gramsi, Bandera Roja. La paraula independència  nomes li vaig escoltar forçat a la típica ‘’in, inda…” a la fi de cada acte. Rufián es un arribista de la política. Quan us adoneu que aquest noi té tant d’indepe com Arrimadas serà massa tard. Vaig ser el seu mentor a Súmate. Buscava feina i Junqueras li va oferir un gran sou. Estava a l’atur; jo li pagava la quota”. Aquí ho deixo.

 

 

I

 

 

 

 

Comparteix aquesta entrada