Pere Aragonès consolida el Govern espanyol i dinamita el Govern català

489

Complicitat entre Pere Aragonès (ER sense C) i l’espanyolista Miquel Iceta (PSOE)

Pere Aragonés (ER sense C, segons la propaganda ideològica i electoral de l’partit) abandona el comitè de crisi de l’COVID-19 atacant a JxCAT per 1 filtracions. ¿I si la suposada filtracions hagues Estat realitzada per gent d’ER?

1. La Decisió d’Aragonès és irresponsable i frívola. Irresponsable com ara un reietó. Frívola com un trempat. L’actual vicepresident / president en funcions, que ho és gràcies a la Repressió jurídica espanyola que ha inhabilitat a el president Quim Torra, demostra su manca d’Autoritat i su Incapacitat per ser un bon president de Catalunya.

2. L ‘ER d’Aragonés no s’aixeca de la taula de Diàleg, que no és taula ni Diàleg, amb el Govern espanyol, monàrquic i centralista del PSOE / Podemos. Al contrari, ER salva els Presupostos Generals de l’Estat malgrat que aquest Estat tingui exiliats i presos polítics catalans  i no atengui de manera justa les necessitats dels catalans. Però Aragonés, a l’estil de l’antiga activista Ada Colau, fa el número de cara a la galeria d’abandonar la taula on està JxCAT que cerca la manera de combatre el Covid-19

3. La decisió d’Aragonès es un pas més de l’actual cúpula d’ER tendent a configurar a Catalunya amb PSOE i Podemos un Govern tripartit d’autonomisme castrat. Compta amb el suport de l’establishment espanyolista: Corona, aparells judicial, caverna mediàtica d’allà i d’aquí… A més, ER queda en mans d’un PSC-PSOE cada vegada més dretanitzat i espanyolitzat. Miquel Iceta es manté amb el seu ball impúdic sobre les cendres de Ciudadanos i PP en liquidació.

 

 

Comparteix aquesta entrada