Una lliga fràgil… ¿i un virus diabòlic?

478

1. Real Madrid i Barça (sense Reial) són “dos rivals eterns”. A can Madrid s’alegren de les derrotes del Barça. A can Barça s’alegren de les derrotes del Madrid. ¿Per què? El soci 1424 del “més que un club” té la convicció de que els dos clubs signifiquen dues realitats nacionals diferents i que una d’aquestes realitats, l’espanyola, es vol imposar amb tots els mitjans a l’altre realitat, la catalana.

2. Barça, Madrid, tots els equips juguen els partits d’una lliga fràgil en camps desèrtics. La causa d’aquesta buidor es la pandèmia letal. Un maleit i minúscul virus mostra la fragilitat de la condició humana. Una maleïda i repugnant serp ja va mostrar la fragilitat d’Adam i Eva al mític paradís del Gènesi bíblic. Un mite que revela la realitat de la condició humana… entre la fragilitat i l’esperança.

3.També la lesió d’Ansu Fati, de futbol imaginatiu i enlluernador, confirma la debilitat i les limitacions del ser humà.

4. APUNT MARGINAL, O NO. Quan clico foixblog.com em surt des de fa dies un text titulat “Puigdemont s’alinea amb els antieuropeus”, datat el 26 de novembre del 2017…  fa ja tres anys, i signat per Lluís Foix. Pregunta: ¿Hi ha un virus diabòlic que fa aparèixer aquest article en el meu ordinador? En tot cas, estic en contra d’aquest virus i discrepo radicalment del títol i del contingut d’aquest text de Foix. Ja quan es va publicar l’article d’aquest periodista tan vinculat a La Vanguardia vaig replicar-lo dient, entre altres coses: “Puigdemont vol una Europa democràtica. Vol una Europa acollidora dels refugiats que fugen de la fam i de les dictadures. Vol  una Europa que faci impossible que la policia espanyola reprimeixi amb duresa a catalans pacífics i desarmats”.

 

 

Comparteix aquesta entrada