La justícia (?) espanyola viola la Constitució i enderroca el president legìtim de Catalunya

232

El rei d’Espanya no ha fet, ni fa, ni farà mai un discurs de la categoria humana, política i democràtica com el del molt honorable Torra

El sistema judicial de la monarquia espanyola viola la Constitución espanyola, la Declaració Universal dels Drets Humans, i enderroca el legítim president de Catalunya. Tot molt democràtic!…

 

1. La monarquia espanyola es un mal invent del dictador Francisco Franco que imposa com a rei d’Espanya a Juan Carlos I, l’avui campechano fugat a la dictadura germana d’Abu Dhabi. Fugida i amagatall degut a foscos afers econòmics i d’amants. La Corona, a mes del monarca campechano, també està format pel seu fill, Felipe VI, i tota la seva família. Quina família reial tan exemplar!…

2. El sistema judicial monàrquic (Tribunal Constitucional, Tribunal Suprem, Tribunal Superior de Justicia de Catalunya…) viola la seva Constitución (29 desembre 1978). El seu article 10.2 estableix literalment: “Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitución reconeix s’interpretaran de conformitat amb la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificades per Espanya!. I aquests article 10.2 son paper mullat pels auto considerats constitucionalistes i pels jutges polititzats.

3.Tothom, per tant, ha d’aplicar, acatar i obeir la mencionada Declaració de Drets Humans. Des del rei als jutges, des dels governants als agents policials… L’article 19 d’aquesta Declaració estableix: “Tot individu té dret a la llibertat d’opinió i d’expressió. Això comporta el dret a no ésser inquietat per causa de les opinions i el de cercar, rebre i difondre les informacions i les idees per qualsevol mitjà d’expressió i sense consideració de fronteres”.

4. La pancarta penjada al Palau de la Generalitat reclama “la llibertat d’opinió i d’expressió” segons l’article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans. Aquest pancarta serveix d’excusa a la justícia (?) espanyola per inhabilitar al president Quim Torra… per, segons l’advocat González Boye, enderrocar  (tirar a terra, desfer, fer caure) el legítim president de Catalunya. Aquest cop politic i judicial repressiu acabarà davant els tribunals europeus!…

5. Cap rei espanyol, cap president de govern espanyol, cap polític espanyol, cap jutge polititzat i partidista espanyol ha fet, ni fa, ni farà mai un discurs de la categoria humana, institucional, política i democràtica com el que el molt honorable president Quim Torra ha fet al capvespre  d’aquest dilluns, 28 de setembre, acompanyat de tot el seu Govern, des de la galeria gòtica del Palau de la Generalitat  a favor dels drets i les llibertats de totes  les persones i de tots els pobles. A favor del dret d’autodeterminació. A favor d’una confrontació democràtica i intel·ligent amb un estat que realitza una confrontació basada en la imposició, i la repressió judicial i policial.

 

 

Comparteix aquesta entrada