Inhabilitació presidencial o politiquejar indecent

385

1. POLIQUITEJAR: tractar de política amb superficialitat o lleugeresa. Fer política d’intrigues i baixeses. INDECENT: manca de decència. DECENT: Mostra respecte als bons costums.

2. Inhabilitar el president de Catalunya per una pancarta a favor de la llibertat d’opinió i d’expressió (Declaració Universal dels Drets Humans) penjada al balcó del Palau de la Generalitat és greument desproporcionat i indecent.

3. Politiquejar amb la salut és indecent (cas Govern espanyol i comunitat de Madrid)

4. Autodenominar-se constitucionalista i defensar una Constitució descafeïnada i retallada per un Tribunal Constitucional deteriorat és indecent.

5. Confondre la confrontació democràtica i intel·ligent amb la confrontació basada en la repressió judicial i policial és indecent.

6. Tractar els exiliats i presos polítics catalans de delinqüents perillosos i violents com ho fa el règim post franquista mentre aquestes persones son considerades demòcrates pacífiques a Europa on viuen en llibertat és indecent.

7. Violar la Declaració Universal dels Drets Humans en nom de qualsevol legalitat establerta, sigui a Corea o a Espanya, encara que sigui la Constitució, és indecent.

8. Justificar la fugida a Abu Dabhi per part del campechano afectat per foscos afers econòmics i d’amants és indecent.

9. Cridar ara “Viva el rey” per part d’un sector de juristes que recorda aquell crit franquista “desde el recuerdo a Franco, Viva el rei”, i no cridar “Visca la justícia”, és indecent.

10. No respectar els drets i les llibertats de totes les persones i de tots els pobles és indecent

 

Comparteix aquesta entrada