Racisme, Colau, Valls

258

1. Racisme als Estats Units i a l’Estat espanyol. Aquí… Ada Colau, que no va guanyar les eleccions municipals a Barcelona, sempre serà recordada per ser alcaldessa gràcies al vot de Manuel Valls. Això es així per mes que Colau vulgui amagar o tergiversar la realitat amb propaganda pagada amb diner públic. La mala comediant i ex activista Ada continua sent mala comediant i ha quedat desactivada.

 2. Manuel Valls, polític fracassat a la França republicana que va venir a Catalunya a defensar l’Espanya monàrquica, ha quedat ben retratat. Valls, com ministre d’Interior del govern de François Holland, va permetre que s’expulsés un campament de persones gitanes. Ara el Tribunal dels Drets Humans de la Unió Europea ha sentenciat que el ministeri controlat per Valls va violar el dret al respecte de la vida privada i familiar i de la llar. En conseqüència, el TEDH condemna la França de Valls.

 3. ¿Ha dimitit Valls com regidor? No. ¿Ha posat Colau el seu càrrec d’alcaldessa a disposició del consistori? No. Aquest es el model que l’Ajuntament de Barcelona, governat per Podemos / PSOE amb el suport de Valls, te sobre el racisme.

 4. ¡Quines diferències entre els democràtics i republicans Estats Units i el monàrquic Estat espanyol! A Estats Units, la Guardia Nacional es depurada per la seva actuació violenta en l’afer de George Floyd. A l’Estat espanyol, el Govern progressista (?) de PSOE / Podemos, presidit per Pedro Sánchez, guardona a policies per la seva actuació repressora amb motiu de l’1 d’octubre com tot el món va veure horroritzat per televisió.

 5. Les coses són així i de moment no son d’una altre manera. El president dels Estats Units, com cap d’estat, pot ser sotmès a impeachement (processat i condemnat). Això és democràcia. Una altra cosa és el lligam entre franquisme i monarquia. Al règim monàrquic espanyol, el rei, com cap d’estat, es inviolable i no està sotmès a responsabilitat. Ja ho diuen els Borbons… Juan Carlos I: “La ley es igual para todos”. Felipe VI: “Todos los ciudadanos estan sometidos por igual a la ley”.

 

Comparteix aquesta entrada