Colpisme espanyol de Tejero a Sánchez

525

Pedro Sánchez (president del Govern espanyol, borbònic, ex federal, i “progre” format per PSOE i Podemos) ha fet un discurs colpista.

1. COLPISME perquè Pedro Sánchez, com un dictador tercermundista qualsevol, s’autoproclama única autoritat “competente”, de ressonàncies colpistes de debò, les del Antonio Tejero del 1981, per lluitar contra el coronavirus. No contra el coronavirus monàrquic, ni contra la Corinavirus inviolable.

2. COLPISME perquè la unica autoritat “competente” trenca la Constitució “que nos hemos dado entre todos”. La trenca a l’imposar la inconstitucional recentralització i al liquidar l’estat de les autonomies a major gloria espanyola de la falangista i franquista “unidad de destino en lo universal”.

3. COLPISME perquè la única autoritat “competente”, incompetent i contradictori, liquida fins i tot la mateixa Espanya quan insisteix diverses vegades que no hi ha territoris. Es a dir, no hi ha territori espanyol. No hi ha Espanya. Si no hi ha Espanya no hi ha Corona ni Constitució. Però, ep! avisa que queda l’exèrcit… per defensar una Espanya inexistent i sense territori.

4. COLPISME perquè fereix de mort la comissió bilateral entre els governs d’Espanya i Catalunya fruit d’un acord i d’un compromís parlamentari que, ara ja si, es converteix definitivament en una enganyifa, en una simple comissió de xerrameca.

5. I SANTIAGO ABASCAL, de l’ultra franquista VOX, como no puede ser de otra manera, felicita entusiasmat a Pedro Sánchez pel seu discurs. Felicicitats, doncs, a Miquel Iceta, a Meritxell Batet, a  Salvador Illa, a José Zaragoxa, al PSOE….

 

Comparteix aquesta entrada