Rufián, l’Arrimadas d’ERC, i la puta catalana

324

El tuiter verbós Gabriel Rufián és l’Inés Arrimadas demagoga i lerrouxista de l’ERC post Heribert Barrera.

 

1. RUFIÁN INSULTA ALS SOBIRANISTES. Gabriel Rufián insulta els milers i milers de ciutadans (en el bon sentit de la paraula) sobiranistes, que han anat a Perpinyà a reunir-se amb el president exiliat Carles Puigdemont. I als que volien anar-hi i no han pogut. També menysté el sobiranistes catalans democràtics i pacífics exiliats a Europa a causa de la repressió espanyola i del 155 endegat pel tàndem PP / PSOE.

2. DEMAGOGIA LERROUXISTA. Rufián, pel seu verb tòpic i insubstancial, es cada vegada mes l’Ines Arrimadas de l’ERC post Heribert Barrera. L’Esquerra Republicana de Catalunya liderada dignament per Barrera no té res a veure amb l’Esquerra de Rufián i companyia. Rufián contraposa la Catalunya de Perpinyà amb la Catalunya del Baix Llobregat seguint les pautes demagògiques i lerrouxistes del PSOE del 155,  PP, CS, VOX.

3. EL PREU DE LES 155 MONEDES A PAGAR. Gabriel Rufián es   aquell personatge que va deixat escrit a les xarxes socials allò tan mesquí de les 155 monedes de plata acusant al president Puigdemont de Judes traïdor en plena repressió practicada per l’unionisme espanyolista. El diputat d’ERC es renta les mans com el covard governador Pilat. No és valent, ni humil ni digne per demanar perdó. Al contrari, s’abraça a les columnes de la Moncloa i continua atacant a Puigdemont. El menyspreu de Rufián i els seus en contra del president exiliat es el preu a pagar per ser protegits pel Palau de la Moncloa i per justificar l’acord de la cúpula actual d’ERC amb el PSOE. Aquest preu, sí, son 155 monedes de plata.

4. TRIFACHITO “PRAGMÀTIC” AUTONOMISTA. Rufian demostra amb la seva actuació que s’està configurant un trifachito (ERC, PSOE, Podemos) autonomista a Catalunya. La premsa espanyola (La Vanguardia, El Periódico…) ho anomenen “pragmatisme”. Adeu sobirania. Aquesta ERC es fia del PSOE monàrquic, ex federal, espanyolista, del 155, del GAL. Aquesta ERC no es fia de JxCat i el seu sobiranisme democràtic i pacífic.

5. “PUTA CATALANA”. Mentre Gabriel Rufian (ERC), el de les 155 monedes de plata, es aplaudit i ben acollit pel règim monàrquic a la capital d’Espanya… Laura Borras (JxCat) es qualificada de “puta catalana” i “filla de puta” per agents de l’ordre establert a la capital d’Espanya. Tot el suport a Laura Borras, una dona culta, digne, honrada, compromesa amb la llibertat, la democracia, la solidaritat, la sobirania de Catalunya

 

 

 

Comparteix aquesta entrada