Sánchez viola la Constitució i l’Estatut contra Catalunya  

268

Pedro Sánchez, monàrquic i fracassat federal espanyol, viola la Constitució i l’Estatut d’autonomia contra Catalunya i les seves legítimes aspiracions nacionals.

1. COCA-PITAL… Pedro Sánchez viola la Constitució quan en la seva visita propagandística a Barcelona parla de la “cocapitalitat” (co-capital, coca-pital, cocapi-tal…) de Barcelona. Aquest concepte no consta en la Constitució española “que nos hemos dado entre todos”. També viola el que queda del retallat Estatut d’autonomia. L’Estatut estableix que “la capital de Catalunya és la ciutat de Barcelona”.

2. SÁNCHEZ PROVINCIÀ. L’opció provinciana de Sánchez, intentant salvar les aparences i  aconsellat pel seu servil Miquel Iceta, es degradar la ciutat de Barcelona de manera que deixi de ser la capital de Catalunya i es faci veure que es converteix en cocapital d’Espanya. De l’Espanya del repressor 155 que Sánchez i Iceta varen impulsar, del règim espanyol amb exiliats i presos polítics que son perseguits com criminals pel règim però que son respectats a la Unió Europea. El Govern del PSOE (com PP, CS, VOX i sectors d’altres partits) tracten Catalunya com un conjunt d’entitats provincials.

3. CAPITAL DE CATALUNYA. Sánchez fuig d’estudis. Hauria d’admetre i ser conseqüent amb el fet de que Catalunya és, com a mínim, una “nacionalitat” constitucional” (Constitució, 2) i que “Barcelona és la capital de Catalunya” (Estatut, 10)

4. COCAPITAL ES UNA DEGRADACIÓ. Aquesta violació de la Constitució i de l’Estatut per part del president del Govern espanyol i la degradació conceptual en un intent de que Barcelona sigui una cocapital provinciana son ben vistos per La Vanguardia española i per El Periódico español, diaris activistes contra el sobiranisme / independentisme democràtic i pacífic. Violació i degradació són aplaudides per la monàrquica Ada Colau, lideressa del nopodemos. Ho aplaudeix amb el mateix entusiasme que el seu mentor, Manuel Valls, polític fracassat a França i que encara no se sap si es monàrquic a França o republicà a Espanya.

5. APOYARÉ… LLUVIA DE MILLONES... La cocapitalitat de la que parla Pedro Sánchez es una paraula tan buida de contingut com els enganys del “apoyaré” de José Luis Zapatero i de la “lluvia de millones” de Mariano Rajoy. L’experiència demostra que el trifachito Sánchez / Zapatero / Rajoy son a la pràctica partidaris de la repressió del 155 i del  apoyaré la lluvia de millones de cops de porra. Tan es així que Sánchez, covard, es nega a parlar amb els dirigents d’entitats socials i cíviques tan significatives com la Cambra de Barcelona, Omnium Cultural, ANC (Assemblea Nacional Catalana) que precisament son objecte de persecució i repressió per part del Govern espanyol.

 

 

Comparteix aquesta entrada