Preguntes claus sense resposta del PSOE

361

El PSOE no respon a una preguntes claus en les negociacions per investir a Pedro Sánchez. Els partits sobiranistes / independentistes que donin suport a aquesta investidura es fan corresponsables d’aquest silenci i de la pràctica autonomista o preautonomista d’aquest PSOE

 

1. ¿Per què el PSOE no és compromet a no aplicar -amb la col·laboració de PP, VOX i  Cs- el 155 repressiu contra el poble de Catalunya i les seves institucions?

2. ¿Per què el PSOE no es compromet a no reeditar els GAL (terrorisme d’estat i guerra bruta) pel qual foren condemnats els seus companys José Barrionuevo i Rafael Vera, que comptaren amb la solidaritat, entre altres, de Josep Borrell?

3. ¿Per què el PSOE renuncia al republicanisme i, en canvi, defensa la monarquia borbònica  imposada pel dictador Francisco Franco en la figura de Juan Carlos I, pare de Felipe VI i avi d’Eleonor i Sofia?

4. ¿Per què el PSOE no accepta que el federalisme espanyol que defensa és un fracàs, un engany, un bluf sense futur?

5. ¿Per què el PSOE es nega a acceptar que Catalunya és una nació i que, com tota nació, te dret a l’autodeterminació de manera que la millor solució entre Espanya i Catalunya és una relació d’igual a igual liderada pels seus respectius legítims representants?

6. ¿Per què el PSOE torna a proposar l’assaig territorial  fracassat del “cafè para todos” de manera que Catalunya es com la llet desnatada en aquest “cafè para todos”?.

7. ¿Per què el PSOE és manté en la inconstitucionalitat al no acceptar que l’exercici del dret d’autodeterminació és possible gracies als articles 10.2 i 96 de la Constitució i que aquest dret figura en el BOE, Boletín Oficial del Estado, (1077/10733)

8. ¿Per què el PSOE no reconeix en el règim espanyol hi ha exiliats, presos i perseguits catalans per caua política i que, per tant, son exiliats i presos polítics?

9. ¿Per què el PSOE no vol investigar les vinculacions entre el CNI i l’imam de Ripoll, individuo que està darrera l’atemptat gihadista perpetrat a Barcelona, capital de Catalunya?

10. ¿Per què el PSOE continua venent armament a l’Aràbia Saudita, encara que les seves autoritats retrògrades i dictatorials es consideren amics de les altes instituciones de l’estat espanyol?

11. ¿Per què Pedro Sánchez es complau en negociar amb el dictador turc Erdogan?

12. ¿Per que el PSOE no es compromet a deixar de discriminar el català ja que prohibeix la seva utilització normalitzada a la monarquia, el Congrés, el Senat, el Tribunal Constitucional, el Tribunal Suprem, l’exercit, la policia i un llarg etcètera?

13. ¿Per què el PSOE lleueix una descomunal bandera espanyola com els seus colegues ultranacionalistes del PP, VOX i CS?

14. La sèrie ambigüitats i contradiccions continurà…

Comparteix aquesta entrada