Pedro Sánchez menteix i Marchena ha de dimitir

343

El Govern de Pedro Sánchez menteix quan es refereix a la resolució del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE)… i el jutge Manuel Marchena ha de dimitir per dignitat.

 

1. L’AUTODETERMINACIÓ CONSTA EN EL BOE. El primer punt del comunicat del Govern del PSOE sobre la resolució del TJUE diu: “El Govern respecta i acata les resolucions dels tribunals espanyols així com dels supranacionals, a la jurisdicció dels quals es sotmet en virtut dels tractats internacionals signats per Espanya”. Però Pedro Sánchez, un cop mes, menteix perquè el seu Govern vulnera  l’article 96.1 de la Constitució. Aquest article estableix: : “Los tratados internacionales válidamente celebrados, una vez publicados oficialmente en España, formarán parte del ordenamiento interno”. I resulta que en el BOE (1977/10733) consta textualment que “todos los pueblos tienen el derecho de libre determinación”. Així es en virtut del Pacte Internacional de Drets Civils y Polítics (Nueva York, 19 de desembre de 1966) que l’estat espanyol te el deure de complir.. i no compleix

2. MARCHENA, JUTGE MUY ESPAÑOL I DESACREDITAT. Alhora el jutge Marchena ha de dimitir si te dignitat, després del cop democràtic contundent que el TJUE dona al Tribunal Suprem, peça clau de la “justícia” espanyola…  una “justícia” cada vegada més desacreditada però “muy mucho” espanyola i espanyolista. També per dignitat han de dimitir els jutges companys de Marchena i Pablo Llarena… I la fiscalia (Maria José Segarra, Javier A. Zaragoza, Consuelo Madrigal, Jaime Moreno, Fidel Catalán)… I l’advocacia de l’estat que depenen del Govern del PSOE… que ofereix un pacte d’investidura que no respecta les llibertats i els drets de les persones i dels pobles, com Catalunya, a l’autodeterminació.

3. CUATREOFACHITO PSOEPPVOZCS. La impressió, però, dels demòcrates i dels europeus es que Marchena, Llarena i els seus col·legues estimen tan a la seva Espanya que no dimitiran. I que Pedro Sánchez continuarà vulnerant l’article 96.1 de la Constitució en complicitat amb PP, VOX i Ciudadanos.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada