Ai ERC ai. Investidura a Espanya a canvi de tripartit autonomista a Catalunya

425

L’actual cúpula d’ERC, ai ERC ai, vol la investidura de Pedro Sánchez (PSOE) a Espanya a canvi de constituir un Govern tripartit autonomista a Catalunya. Aquest tripartit autonomista seria liderat per Oriol Junqueras (ERC), Miquel Iceta (PSOE) i Ada Colau (Podemos).

1. Molts indicis apunten cap aquest intercanvi investidura espanyola / tripartit autonomista català. Fa temps que se’n parla. Margarita Sáenz-Díaz, periodista barcelonina / madrilenya i bona coneixedora del PSOE des de l’època del tàndem Felipe González / Alfonso Guerra, ho ha dit al 3/24 de la TVC. Per aconseguir aquest objectiu, la direcció i els negociadors d’ERC renten servilment la cara del PSOE embrutida per tants motius.

2. ERC vol pactar… amb el PSOE que fa molts de temps es presentava com un partit republicà però que ara és -com PP, CS, VOX- un defensor acèrrim de la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la persona de Juan Carlos I, pare de Felipe VI i avi d’Elionor i Sofia.  

3… amb el PSOE vinculat al terrorisme d’estat dels GAL, i a un Pedro Sánchez que no condemna aquesta vinculació.

4… amb el PSOE que alhora pacta amb PP / CS / VOX el 155 repressor contra Catalunya i el posterior 155 digital contra les llibertats de comunicació i d’expressió.

5… amb el PSOE que controla la fiscalia de la mateixa manera que Jorge Fernández Díaz (PP) afinava fiscals contra el sobiranisme democràtic i pacífic català.

6… amb el PSOE que es nega a investigar les relacions entre el terrorista imam de Ripoll i els serveis secrets espanyols.

7…  amb el PSOE que tanca les delegacions del Govern de Catalunya a l’exterior, delegacions que pretenen promoure l’economia i la cultura catalanes en l’àmbit internacional.

8… amb el PSOE que, a través de l’advocat de l’estat, apel.la a l’Audiència de Barcelona a expulsar, com així ha estat, l’Ajuntament de Barcelona en el judici obert contra les carregues policials realitzades a la població civil en el referèndum de l’1 d’octubre.

9… amb el Pedro Sánchez que parla i negocia de manera entusiasta amb el dictador turc Erdogan

10… amb el Govern del PSOE que ven  armament a la dictadura monàrquica islàmica d’Aràbia Saudita.

11… amb el PSOE que es nega a reconèixer que l’exercici del dret a decidir és possible perquè consta en la Constitució i en el Butlletí Oficial de l’Estat.  El dret d’autodeterminació figura en la Constitució i en el BOE (Col.lectiu Praga) www.avantguarda.cat/Contrapuntsç

12… i un llar etcètera…

Comparteix aquesta entrada