Els unionistes Sánchez, Borrell, Iceta, González democràticament en fals

254

Els unionistes Pedro Sánchez, Josep Borrell, Miquel Iceta, Felipe González i similars del PSOE estan en fals respecte Catalunya, i la democracia queda greument perjudicada. Se’ls hi en fot.

1. L’existència d’exiliats i presos polítics catalans demostra que el govern del regne d’Espanya, com l’anterior, no respecta els drets i les llibertats de les persones i dels pobles. No ho respecta malgrat les advertències de Nacions Unides.

2. Nombrosos tuïts a les arxes socials, alliberades de l’establishment mediàtic monàrquic espanyol, ho demostren. 

Un exemple. Jaume Clotet (historiador i periodista): “Hola @sanchezcastejon, @JosepBorrellF i @lozanoirene, han visto esta noticia? Se la traduzco: “Venezuela libera a 22 presos tras un informe de la ONU”. Por cierto, el régimen de Maduro también dijo que el informe era “sesgado”. Saludos. https://www.bbc.com/news/world-latin-america-48887453 …”.

Un altre exemple. Josep Costa (vicepresident primer del Parlament): “Veneçuela allibera 22 presos després d’un informe de l’ONU. Hola Pedro ⁦@sanchezcastejon⁩, algo que decir? ”Venezuela releases 22 prisoners after UN report – BBC News” https://www.bbc.com/news/world-latin-america-48887453 …”

3. Les contradiccions i el baix nivell democràtic dels dirigents del PSOE queda demostrat també en el tarannà de Miquel Iceta i Felipe González. Ambdós farisaics i inflexibles defensors del compliment de les lleis i que es posen a si mateixos com models de les classes populars.

L’intermauta Leotaxil escriu amb la seva habitual agudesa: “Quan Miquel Iceta sigui president de la Generalitat i visiti un país que per llei prohibeix homosexualitat, si es detingut en el seu cas farem excepció i no demanarem la seva llibertat perquè ell prèviament sempre ens ha dit que s’ha de respectar la llei i que avisats estàvem tots?”.

I l’’internauta Alfonso denuncia de manera implacable: “A los que os queréis jubilar a los 61, ahí tenéis a F González q con 77, y a pesar de cobrar una pensión vitalicia de 80.000 euros, sigue al pie del cañón como consejero de Gas Natural y Boluda y asesor del multimillonario Slim. Un currante q se desloma por el bienestar del País”.

 

 

Comparteix aquesta entrada