Urgent. Maragall i Colau haurien de votar alcalde a Forn per sentit democràtic

392

Pasqual Maragall i Ada Colau haurien de votar a Joaquim Forn com alcalde de Barcelona. (A la foto saludant a l’entrar a l’Ajuntament procedent de la presó)

1. POTENT MISSATGE AL MÓN. Maragall (ERC), Colau (Barcelona en Comú), Elsa Artadi (JxCAT) i tots els regidors d’aquestes formacions haurien de votar la candidatura de Forn, pres polític que durant unes poques ha pogut sortir de la presó espanyola per assistir al ple municipal. Seria una decisió adoptada per dignitat democràtica, sentit humà,  solidaritat amb els perseguits pel règim espanyol. Aquesta decisió esdevindria un potent missatge a Europa i al món, que deixaria encara en més evidència les limitacions i les esquerdes del règim constitucional espanyol. Al marge d’aquest acord quedarien les forces còmplices del 155 repressor contra Catalunya i les seves institucions nacionals (PP, PSOE, Cs, inclòs Manuel Valls, personatge devaluat a França i subvencionat amb milers d’euros per la casta espanyolista adinerada).

2. CONTRADICCIONS DE L’ESTAT ESPANYOL. L’extraordinaria proposta ha estat plantejada per Jordi Barbeta, gran cronista polític. Ho fa de manera intel·ligent amb aquest tuït: “Seria fantàstic que ERC, Comuns i JXCat elegissin alcalde en Joaquim Forn. Per Maragall i Colau suposaria només uns dies de retard fins que l’Estat suspengui també l’alcalde de Barcelona com ha fet abans amb presidents, consellers i diputats”. Sí, l’Estat espanyol quedaria atrapat una altra vegada en les seves pròpies contradiccions.

Comparteix aquesta entrada