La dignitat de Forn preval sobre el vergonyós tàndem Colau/Valls

247

La constitució dels Ajuntaments ofereix situacions contradictòries. La  dignitat impactant del pres polític Joaquim Forn preval sobre el vergonyós tàndem Ada Colau/Manuel Valls a Barcelona i el pacte irracional ERC/PSOE del 155 a Sant Cugat del Vallès.

1. PACTE AMB ELS RERPRESSORS. Migdia a Sant Cugat. JxCAT (9 regidors). Però… un pacte d’ERC (6 regidors), PSOE (5 regidors) i CUP (2 regidors) fan fora de l’alcaldia a Carmela Fortuny, del partit molt mes votat. Per tant, ERC, amb presos polítics, i CUP, amb una exiliada, s’abaixen els pantalons per pactar amb el PSOE repressor. Al ple, pancartes de “pacte del 155” i crits de “155”. Els “republicans” estan contents d’aquest acord antinatural,  reneguen de JxCAT amb qui governen Catalunya, parlen de l’antic 3% convergent, callen sobre el 155. La nova alcaldessa, Mireia Ingla (ERC), actua com Ada Colau a Barcelona.

2. COLAU, VERGONYA. Mitja tarda a Barcelona. ERC (10 regidors i partit mes votat) compta amb el suport de JxCAT (5 regidors). El seu candidat Ernest Maragall es bandejat per Colau/Comuns (10 regidors) que esdevé alcaldessa vergonyosament gràcies a formar tàndem amb l’ultra Manuel Valls/Cs/VOX (6 regidors), acusat de xenofòbia a França i de finançament electoral obscur no desmentit, i gràcies al PSOE (8 regidors) del 155 repressor. 

3. DIGNES FORN I MARAGALL. Els d’ERC de Sant Cugat poden continuar desqualificant als malvats de JxCAT. Malvats com el pres polític Quim Forn! Déu meu! Els dignes parlaments de Joaquim Forn i Ernest Maragall a la sessió  constitutiva municipal a Barcelona contrasten amb les intervencions vomitives de l’ultradretà Josep Bou (PP) i de Manuel Valls, de l’espanyolisme xulesc de Jaume Collboni (PSOE), de l’ambigua i mala comediant Ada Colau.

4. DENUNCIA PROFÈTICA. Quin exemple cívic, polític, humà de Forn tan impactant. Ni una paraula insultant. Ni una mirada d’odi. Ni un gest de menyspreu. Forn, coherent a la seva convicció cristiana, perdona. Costa de comprendre-ho. Però Forn, perdonant, és mes lliure, més fort, més digne, més humà. Té encara més autoritat ètica i política per denunciar alhora amb força profètica a una Colau que, digui el que digui el seu aparell propagandístic, és deixa abraçar desesperadament, impúdicament, pel sinistre Valls. Forn denuncia el tripatit Colau/Valls/Collboni. Ho farà des d’una presó espanyola. Els perseguidors polítics, mediàtics, judicials, policials. carcelaris i institucionals de Forn, i de tots els exiliats i presos polítics catalans, s’arrosseguen mes i més pel fang brut com les serps.

5. GRÀCIES, QUIM. El cristià Forn sap el que és la denuncia profètica. La practica. Els ciutadans d’aquest poble, ciutadans en el bon sentit de la paraula, homes i dones de Catalunya i demòcrates de l’estat espanyol, que es consideren cristians, o intenten ser-ho, o en tenen un sentit cultural…. han de sentir-se reconfortats per persones bones com Quim Forn, pel seu tarannà noble i pel seu compromís a favor de la democràcia, la llibertat, la solidaritat, la convivència, el pacifisme, la sobirania, els drets i les llibertats de les persones i dels pobles.   Gràcies, Quim.

 

 

Comparteix aquesta entrada