Colau sempre serà l’alcaldessa de Valls/Cs/VOX

248

La monàrquica Ada Colau serà ja per sempre l’alcaldessa de Valls/Ciudadanos/VOX i del PSOE perquè només pot fer-se amb l’alcaldia de Barcelona gràcies als vots d’aquestes organitzacions espanyolistes.

1. L’ABELLA MAIA. Colau ha passat la llunyana època en que es disfressava  d’abella Maia aparentment  emprenyadora contra, segons el seu aparell de propaganda, els desnonaments i el sistema… a convertir-se per sempre en l’alcaldessa del sistema reaccionari de Cs/VOX. Ciudadanos i VOX son tanto monta monta tanto, digui el que digui Manuel Valls.

2. ABRAÇADA AL BEN PAGAT VALLS. Colau accepta ser abraçada per Valls, un personatge escandalosament ben pagat amb un finançament electoral que fa pudor com revela una crònica implacable de l’ARA. Un grup d’empresaris espanyolistes li paga 20 mil euros nets al mes des de la tardor passada. La comuna Colau es fa la despistada i no denuncia l’operació Valls. L’internauta CDR Léo Taxil comenta: “No s’ha agraït prou a Ada Colau quan ha dit: Vull ser alcaldessa i si els feixistes de Ciudadanos em regalen els vots, jo no hi puc fer res. És la versió 2019 de: Vull ser alcaldessa i si les clavegueres de l’estat a través d’El Mundo empastifen Xavier Trias, jo no hi puc fer res”. Es a dir, els Comuns passen del “si es pot” a “no podem”.

 3. COLAU CÒMPLICE DE LA REPRESSIO DEL 155. La dreta dura de Ciudadanos i els ultres de VOX, amb PP i PSOE,  també son còmplices de l’aprovació i pràctica del repressor 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals. Ja fa molt de temps que Colau no es aquella abella Maia de colors negre i groc. Ella, el sector de Comuns que controla, Ciudadanos, VOX, PP i PSOE tenen aversió al pacífic groc de la llibertat i la solidaritat. Van contra el sentit de la història. Van contra els interessos, les necessitats, els drets i les llibertats de la ciutadania, de Barcelona i de Catalunya.

Comparteix aquesta entrada