El president Torra deixa en ridícul a La Vanguardia i Borrell

270

El president Quim Torra i les seves paraules sobre la via eslovena deixen en ridícul el sectarisme de La Vanguardia, els diaris espanyols similars, el sinistre ministre José Borrell i polítics com Pablo Casado i Alberto Rivera.

1. La Vanguardia, manipulant les paraules del president de Catalunya sobre Eslovènia, ha acusat a QuimTorra de justificar una opció violenta. El diari dels Godó, però, va elogiar anys enrere la via eslovena en contra de la postura violenta sèrbia i de l’exercit iugoslau. El diari actualmente dirigit pel monàrquic Màrius Carol sintonitza amb els plantejaments del sinistre Borrell, actual ministre d’Exteriors del Govern espanyol.

2. La Vanguardia i els diaris espanyolistes, Borrell i els polítics ultra espanyolistes (Pablo Casado, Alberto Rivera, Miquel Iceta, els de VOX…) queden en ridícul al criticar de manera sistemàtica i frívola a Quim Torra.

3. El ministeri d’Exteriors i la Casa del  Rey espanyola varen premiar l’any 2002 al primer president de l’Eslovènia independent, Eduard Kukan, que va ser condecorat per “la lleialtat provada i els mèrits concrets a favor de la prosperitat d’aquells territoris”.  Kukan sempre ha deixat clar que la via eslovena va ser pacífica i que la guerra li va ser imposada des de fora d’Eslovènia. “La via eslovena, que va passar per exercir el dret a l’autodeterminació de manera pacífica, podria ser un bon exemple de com fer-ho a Catalunya, ha dit segons el diari ARA.

4. Ara caldrà que Borrell, Casado, Rivera, Iceta, Aznar, Zaragoza, els de VOX i similars imposin el repressiu 155 al ministeri d’Exteriors i a la Casa del Rey per elogiar la via eslovena.

Comparteix aquesta entrada