Carol provoca un auto boicot a “La Vanguardia”

351

El monàrquic espanyol Màrius Carol, actual director de “La Vanguardia”, provoca un auto boicot al diari dels Godó.

 

1. Màrius Carol ha participat en una tertúlia de RAC1, emissora també dels Godó, amb una actitud crispada i això que era a primera hora del matí. La postura insultant i barroera de Carol recorda la que al 1960 va tenir el llavors director de “La Vanguardia española”, el franquista Luis Martínez de Galinsoga. Aquest trist personatge va vomitar un dia la frase: “Todos los catalanes son una mierda”. I va tenir que dimitir gràcies a la pressió popular.

2. El lamentable cas Carol queda ben explicat en una crònica que circula per les xarxes socials. Aquest és el text…. “Vigatans i catalans en general, el director de ‘La Vanguardia’ ens ha menyspreat als uns i als altres. Parlant a RAC1 de les mobilitzacions del 21 de desembre, ha dit que per protestar ‘deixeu Barcelona en pau […] Aneu a Vic! No és la capital de la Catalunya catalana? Davant d’aquest menyspreu a Vic, que, segons Carol, sí que es pot col•lapsar (i Barcelona no!) i d’aquest menyspreu a Barcelona com a capital que ens representa a tots els catalans i com si no fos capital catalana, menyspreem nosaltres ‘La Vanguardia’. Com? 1) No comprant el diari. 2) Donant-nos de baixa les subscripcions. 3). No accedint a la seva pàgina web. El 1960 els catalans van forçar la dimissió de Galinsoga, llavors director de ‘La Vanguardia’, per haver-nos menyspreat. Forcem ara l’afer Carol!”

 

Comparteix aquesta entrada