El sinistre ministre Borrell no fa cap pacífica vaga de fam

562

El sinistre ministre espanyol José Borrell vomita amenaces mentre l’honrat Jordi Turull, pres polític català en pacífica vaga de fam, ha tingut que ser ingressat en la infermeria del centre penitenciari de Lledoners on es retingut com ostatge sense judici ni sentència.

1. Un tipus sinistre com Borrell mai respectarà als demòcrates pacifistes que fan vaga de fam en defensa dels drets i de les llibertats de les persones i dels pobles. Mai tindrà tampoc el coratge de fer una vaga de fam, que és una de les accions no violentes practicades arreu del món.

2. Borrell és un personatge sinistre perquè expressament uneix el seu projecte de futur a individus com José Barrionuevo i Rafael Vera, ambdós del PSOE, condemnats per terrorisme d’estat donada la seva vinculació als tenebrosos GAL.

3. Borrell és un personatge sinistre perquè propugna en un míting ultra la desinfecció dels catalans perquè cal desinfectar Catalunya, diu, i curar-la de la seva malaltia independentista.

4. Borrell és un personatge sinistre perquè aplaudeix la dura repressió de les policies estatals contra la ciutadania que va  anar a votar el dia 1 d’octubre del passat any.

5. Borrell és un personatge sinistre perquè diu amb una fredor deshumanitzadora que “només es mataren quatre indis” per aconseguir la unitat dels Estats Units.

6. Borrell hauria de contestar aquesta pregunta sinistre: ¿quants catalans caldrà matar per tal de defensar la unitat d’Espanya…. a més dels que son perseguits, estan a l’exili, a la presó sense judici ni sentència, i en vaga de fam?  Aquesta pregunta hauria de ser contestada també pels dirigents del PP, C’s, Vox, PSOE i pels representants de les institucions de l’estat espanyol. ¿Accepten que la unitat d’Espanya no val ni una vida humana?

 

 

 

Comparteix aquesta entrada