Rajoy ha de promoure la crònica televisiva del “1-0” per bé d’Espanya

362

Mariano Rajoy ha de ser el primer interessat en promoure a Espanya, a Europa i al món la divulgació de la crònica televisiva del “1-O” al servei d’Espanya.

De moment la crònica del referèndum d’aquell dia, produïda per Mediapro, només s’ha emes per TV3 a Catalunya amb un gran èxit d’audiència. Això vol dir que la t’afer interessa a l’audiència democràtica, cívica i intel·ligent. El president Mariano Rajoy, la vicepresidenta Soreaya Sáenz de Santamaria, el virrey Enric Millo, el diputat electe Xavier García Albiol -que són els grans perdedors a l’1 d’octubre i a les eleccions catalanes del 21 de desembre- haurien de demanar a Mediapro la divulgació del “1-O” a Espanya, Europa i al món. Així quedaria demostrat el que sosté el règim espanyol en el sentit de que els seus aparells institucionals, polítics, judicials i policials actuen sempre de manera democràtica i legal amb respecte a les llibertats i els drets de les persones i dels pobles, i sense repressió. 

La jornada de l’1 d’octubre, segons el govern espanyol, demostra:

1. Només unes poques i marginals desenes d’individus varen movilitzar-se en la jornada del referèndum d’autodeterminació.

2. Aquests individus eren pocs però perillosament molt violents i agressius.

3. Els agents de la policia nacional espanyola i de la guardia civil varen tenir que defensar-se davant l’actuació tumultuària d’aquells individus que, a més, varen destrossar instal·lacions escolars.

4. L’actuació policial va ser en tot moment proporcional, delicada, i un exemple a seguir a tot el món.

5. Ciudadanos fa molt be de demanar que la policia espanyola, la guardia civil i els seus comandaments siguin guardonats per les més altes instàncies de l’estat espanyol en reconeixement de la seva bona actuació al servei de l’Espanya que es la nació més una, grande y libre de totes les nacions que es fan i no es desfan.

6. Es, fins i tot, comprensible que l’aplicació de l’article 155 és tant bo i útil per la pau, la convivència i el creixement econòmic català que cal plantejar que la recuperació de l’autogovern és innecessaria i perjudicial per Catalunya i els catalans. Els grans perdedors Albiol i Millo, a les ordres servils dels també grans perdedors Rajoy i Sáenz de Santamaria, serien els encarregats de dirigir l’aplicació del 155 fins a la fi dels temps. Així s’acabaria amb la conya de l’autonomisme i del sobiranisme.

Comparteix aquesta entrada