Votar Arrimadas (C´s) és un míssil contra la convivència  

239

Ciudadanos d’Inés Arrimadas acusa al sobiranisme català democràtic i pacífic de trencar la convivència. Menteixen. Els partits sobiranistes construeixen des de fa dècades la Catalunya de progrés, llibertat, solidaritat i convivència. Precisament per això Ciudadanos, PP i els partits del repressiu 155 son un míssil contra la convivència quan ataquen el sobiranisme català.

1. Votar Arrimadas es fer-ho al partit creat per enfonsar el sistema lingüístic català que és un model exemplar a tot el món.

2. Votar Arrimadas es aparentar que es vol un sistema trilingüe a l’escola (espanyol, anglès, català) però el C’s vota en contra d’aquest sistema al País Valencià… i la candidata no sap per què.

3.Votar Arrimadas es anar contra l’entesa entre les Illes Balears, el País Valencià i Catalunya que tenen interessos socials i econòmics comuns i una llengua comuna amb diverses denominacions.

4.Votar Arrimadas es escollir un candidat que, com Xavier García Albiol, demostra en les seves actuacions parlamentàries i públiques que suspén en el coneixement de les realitats social, econòmica, cultural, històrica, territorial, institucional, política i religiosa de Catalunya.

5.Votar Arrimadas es llençar el vot degut a la falta d’experiència de govern. El C’s no té ni una del miler d’alcaldies de Catalunya. El PP en te una!!!

6.Votar Arrimadas es retrocedir al passat franquista que C’s i PP mai denuncien. El seu pare, Rufino Arrimadas, fou policia secreta de Franco. El seu cosí Moisés fou governador civil i jefe falangista.

7. Votar Arrimadas es estar a favor de condecorar la policia espanyola que l’1 d’octubre va reprimir durament a catalans pacífics i desarmats com s’ha vist a tot el món i que ha provocat el descrèdit del règim espanyol.

8. Votar Arrimadas es fer-ho per Aznar, aquell president que va enganyar als espanyols quan va justificar la guerra a l’Irak amb l’excusa, excusa falsa, de que allà hi havia armes de destrucció massiva.

9. Votar Arrimadas es confiar en un partit que trenca els seus compromisos. Va dir que mai votaria a M. (punto) Rajoy de la trama Gürtel però cada dia dona suport al PP que és el partit amb més implicats en casos de corrupció a tota Europa.

10. Votar Arrimadas es insultar als catalanes perquè, al igual que Garcia Albiol, sosté que les institucions de Catalunya han de ser governades per gent “normal”. És a dir, ambdós afirmen que els que no voten a Ciudadanos o al PP són gent anormal.

11. Votar Arrimadas és qualificar de subnormals a les persones amb síndrome de down o altres discapacitats com argumenten Javier Nart i Arcadi Espada, ideòlegs i companys seus a C’s. L’economista Xavier Sala-i-Martin comenta: “Nart de C’s vol esterilitzar, Borrell del PSC vol desinfectar. Per fi aquesta gentussa s’ha tret la màscara i tots podem veure el què són de veritat: uns feixistes supremacistes (encara que ells diguin que els nazis són els altres!)”.

 

12. Votar Arrimadas equival a destruir dos mitjans comunicatius de qualitat, com Catalunya Ràdio i TV3, que cohesionen la societat catalana, són molt ben valorats per l’audiència, i són els únics medis a tot el món amb capacitat de fer una Marató de gran impacte solidari com el que es realitza cada any.

13. Votar Arrimadas es, com fan els espanyolistes Garcia Albiol i Miquel Iceta,  donar suport al repressiu article 155 de la Constitució espanyola amb una aplicació inconstitucional que atempta contra Catalunya, la seva democràcia, les seves institucions, la seva economia, el seu benestar social i la seva convivència.

14. Votar Arrimadas es rebre el suport de polítics fracassats com Mario Vargas Llosa al Perú i Manuel Valls a França. Vargas Llosa és un personatge de l’Hola, obsessionat amb el sobiranisme català però ell és tant ultranacionalista que te dues nacionalitats, la peruana i l’espanyola, i no en renuncia a cap. Vargas Llosa, a més, Ha donat suport al seu país a l’elecció presidencial de Olianta Humana, líder fundador del… “¡Partido Nacionalista Peruano!”

15. Votar Arrimadas es tractar de manera demagògica i manipuladora  la gent procedent de la immigració. Ella no explica que una Generalitat amb capacitat política, forta culturalment i amb recursos econòmics justos, com vol  el sobiranisme, beneficia a tots els catalans sense distinció d’ideologia o de procedència geogràfica.

 

 

Comparteix aquesta entrada