Trobada solidaria de cristians per els exiliats i presos polítics

628

Cristians per la independència (entitat que defensa la legitimitat de l’independentisme des de la perspectiva cristiana) convoca una jornada en solidaritat amb els Jordis, el Govern empresonat i a l’exili.

1. L’objectiu d’aquest grup de cristians fidels a l’Evangeli i al país és, en aquesta ocasió, manifestar la solidaritat amb els empresonats i exiliats, agrair-los el seu compromís amb el poble, denunciar la injustícia de empresonament i exili forcós.

2. La trobada es celebrarà a l’església de Sant Felip Neri, a prop de la catedral de Barcelona, d’aquest dissabte, 16 de desembre, d’11 hores a 17 hores. Durant sis hores es llegiran textos, s’interpretaran poemes i cançons, i es crearan espais de meditació i pregària. És comptarà amb la presència de personatges públics i testimonis de familiars dels empresonats i exiliats. Es recolliran fons per atendre les necessitats materials de les famílies dels empresonats i del cost dels desplaçaments on estat privats de llibertat.

3. Entre els textos figura, per exemple, una carta de Jordi Sánchez enviada fa uns dies des de Soto del Real. “Estimats, moltes gràcies per la teva carta i pel vostre escalf i suport. Em sento animat i fort. I potser aviat en llibertat. Veurem,!. Aprofito per felicitar-vos per la gran tasca que feu des de la sectorial. Seguiu treballant amb la mateixa intensitat i el mateix testimoniatge. El camí que ens queda encara es incert i costerut. Però sabem que si persistim i no ens deixem dominar per la por, assolirem el cim. Saluda i encoratja a tots els companys de la sectorial”.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada