La ministra Cospedal és un perill públic

468

Maria Dolores de Cospedal, secretaria general del PP, és un perill públic. Ho és perquè és una dona tant crispada i de poca categoria humana que hauria de plegar com titular d’un ministeri tant delicat com el de Defensa.

1. El ministeri de Defensa és el departament encarregat de la política de defensa i de l’administració militar. El ministre que ocupa aquest càrrec ha de ser una persona serena, que no perdi els nervis i sense interessos en la industria armamentista. Si no és així pot prendre decisions irracionals i irreversibles que perjudiquin la convivència democràtica, lliure i pacífica.

2. Cospedal es una persona nerviosa. Acaba de perdre els nervis en un míting, degut segurament als mals resultats que el PP tindrà a Catalunya en las eleccions del 21 de desembre segons tots els sondejos. Per això, una Cospedal crispada i sense arguments es dedica a insultar al president Carles Puigdemont, demòcrata exiliat a Bèlgica. La ministra diu del honorable president català que “tenemos un loco en Bruselas”. Un boig, segons el Diccionari de la Llengua Catalana, és algú que “ha perdut la raó” o que “pateix d’una malaltia mental”. La Cospedal no té cap certificat mèdic que avali les seves paraules. Es igual. Cal menysprear als adversaris polítics. La ministressa insulta o menteix. Si aquesta dona espanyola tingués dignitat hauria de demanar perdó al president català. I plegar o que el seu president, M. (punto)Rajoy, la destituís.

3. Maria Dolores de Cospedal no te dignitat democràtica. Ja hagués d’haver dimitit quan fa un mes va ser enganyada en un afer d’estat delicat per algú que la va telefonar fent-se passar per ministre de Defensa de Lituania. Aquest bromista va assegurar a la Cospedal que el president Puigdemont era un espia rus anomenat Cipollino. ¿Qui es boig i fa el ridícul en aquests episodis? ¿El president català? ¿El suposat ministre lituà?¿La ministressa Cospedal? La resposta és fàcil.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada