Decàleg per no votar al PSC d’Iceta

374

Hi ha molts motius de caràcter democràtic i catalanista per no votar a Ciudadanos, ni al PP, ni al PSC de Miquel Iceta en les eleccions del 21 de desembre.

 

1. El PSC de Miquel Iceta és “P” o restes de partit però no és “S” i ofereix una “C” que és una regió depenent del règim espanyol però que no és nació catalana sobirana.

2. El PSC d’Iceta no té res a veure amb el compromís catalanista i social del PSC de Joan Reventós, Josep Pallach, Antoni Dalmau, Ferran Mascarell, Marina Geli, Montserrat Tura, dels Maragall, dels Nadal, dels alcaldes i regidors que pleguen…

3. El PSC d’Iceta és més PSOE que mai. El de la patum de Felipe González, el del “apoyaré” de Zapatero, el de “echaremos fuera” a Rajoy de Pedro Sánchez…

4. El PSC d’Iceta col·labora amb l’ultra espanyolista Societat Civil Catalana (SCC) amb qui es donen mutu suport a la llista electoral, a la caverna mediàtica i al carrer amb crits vomitius com els de “A por ellos” i “Puigdemont a prisión”.  El periodista Jordi Borras mostra en el libre “Desmuntant Societat Civil Catalana” els vincles ocults de l’extrema dreta amb aquesta entitat.

5. El PSOE d’Iceta envia a la comissió territorial del Congrés per una hipotètica reforma constitucional, que comença amb molt mal peu, a uns “experts” catalans decididament espanyolistes. Javier Cercas, Isabel Cotxet, Jordi Évole, Xavier Sardà, Teresa Freixes, Josep Borrell, Anton Costas, Enric Juliana, Àngels Barceló, Enric Hernández.

 6. El PSC d’Iceta, gay sortit de l’armari, està encantat de que el tercer de la seva llista sigui Ramon Espadaler, contrari als drets dels homosexuals en temàtiques de casament i adopció, i que és responsable amb Josep Antoni Duran Lleida de la liquidació d’Unió Democràtica.

7. El PSOE/ PSC d’Iceta fan possible i avalen el repressiu 155 que és el major atac perpetrat pel règim espanyol contra Catalunya i les seves institucions des de la mort del dictador Francisco Franco.

8. El PSC d’Iceta manté cínicament l’engany sobre el federalisme espanyol del PSOE amagant que és un bluf que no està ni se l’espera en l’escenari polític català.

9. El PSC d’Iceta fa temps i de manera sistemàtica ha triat com companys de viatge al PP i C’s, partits que sempre destaquen per la seva voluntat de liquidar fins i tot l’escasa autonomia catalana. (Veure foto)

10. Iceta es dedica a ballar públicament de manera impúdica movent el cul en campanya electoral mentre el president i consellers del Govern de Catalunya estan a l’exili o són presoners polítics. ¡Quina vergonya!

 

Comparteix aquesta entrada