Els Tous es denigren amb l’osset repressiu del 155

430

Els joiers Tous es denigren a l’expulsar a Helena Rakosnik, esposa d’Artur Mas, i a Pilar Rahola del seu patronat per ser independentistes.

1. Els Tous estan a favor de l’article 155 que desmantella les institucions de Catalunya i estan en contra del sobiranisme català democràtic i pacífic.  Els seus ossets s’han convertit en la imatge del repressiu article 155. Compten amb el suport de l’ultra espanyolisme reaccionari. Josep Anglada Rius, que va estar vinculat a l’organització franquista Fuerza Nueva i que és fundador de l’ultradretana Plataforma per Catalunya, afirma: “La decisió de que la Fundació Tous prescindeixi de la independentista Pilar Rahola és molt encertada”.

2. Sor Lucia Caram, que forma part d’aquest polèmic i actualment desacreditat patronat, es solidaritza amb les seves dues companyes. Diu: “Tot el meu suport a les meves amigues incondicionals Pilar Rahola y Helena Rakosnik.  Amb vosaltres hem construït un projecte al servei dels mes pobres. Aquesta causa i l’amistat fidel ens mantindrà sempre unides. Gràcies infinites”.

3. La família Tous ja ha travessat per altres situacions escabroses. Va viure un obscur afer judicial entre els anys 2006 i 2015. Un dels gendres de la família va estar implicat en la mort d’un lladre. Ara estan immersos en un afer de discriminació de caràcter polític, ideològic i cívic. Això perjudica la convivència. I mostra quin és el lamentable tarannà humà dels Tous. Ells tingueren el suport humà i públic de Pilar Rahola en el cas del seu gendre. Ara liquiden a Pilar Rahola. Però és al clan Tous el que queda denigrat. El clan està a favor d’ossets repressius del 155 i està en contra de fer llacets daurats per exigir la llibertat dels presos polítics.

4. El boicot de molts sectors de Catalunya contra els joiers Tous ja ha començat.

 

Comparteix aquesta entrada