El règim de Felipe VI amb presos polítics

527

El règim de Felipe VI te presos polítics com succeeix als règims de Veneçuela, Xina Popular, Corea del Nord, Turquia, la seva monarquia amiga d’Aràbia Saudita…

1. El rei Borbó no ha tingut cap gest de solidaritat amb els ferits per la repressió policial que hi va haver el dia del referèndum d’autodeterminació. Tampoc ha condemnat l’actuació policial que ha escandalitzar al món civilitzat. Tot culmina, a més de querelles i inhabilitacions a tort i dret, en els primers presos polítics de l’auto anomenada Espanya Constitucional. Els mateixos polítics espanyols estan fent un escac i mat al rei.

2. Jordi Cuixart i Jordi Sánchez són els presos polítics catalans. Els dos Jordis s’han vist forçats a traslladar-se fora de Catalunya a una presó espanyola. Estan empresonats per ser demòcrates i pacifistes, per exercir el dret a votar. Un ministre espanyol, que per desgràcia seva es diu Rafael Català, hauria de tenir la dignitat de callar per haver estat reprovat pel Congrés. Però aquest personatge encara s’atreveix a donar lliçons de democràcia i a expressar la seva alegria per l’empresonament d’uns Jordis honrats, compromesos amb la llibertat, i que no tenen res a veure amb l’estratosfèrica corrupció del partit governant a Espanya.

3. Feixistes, franquistes, policies que apallissen a persones pacífiques i desarmades, fiscals afinats, responsables de la caverna política i mediàtica, Ratos, Urdangarins (emparentat amb el rei espanyol) estan al carrer.  Demòcrates, pacifistes i persones lliures, com els Jordis, estan a la presó. Aquests demòcrates i pacifistes són persones lliures i la seva llibertat trencarà aviat les reixes i les cadenes de l’estat repressor.

4. I els repressors acabaran un dia davant el Tribunal Europeu de Drets Humans per haver violat els drets i les llibertats de les persones i dels pobles. Perquè un dia, aviat, la Unió Europea haurà de fer d’Unió Europea. L’Europa de la democràcia, dels drets, de les llibertats, no segrestada pels interessos d’alguns estats mesquins i corruptes.

Comparteix aquesta entrada