Un Rajoy erdoganitzat menteix i provoca escac i mat al rei

364

Les accions repressives de Mariano Rajoy contra el sobiranisme democràtic i pacífic català i contra les llibertats sintonitzen amb les de Recep Tayyip Erdogan a Turquia. Actuacions rebutjades per les democràcies europees.

1. El Rajoy erdoganitzat menteix. Pot enganyar a gran part del poble espanyol manipulat per la caverna mediàtica, però no al poble català. Afirma que el referèndum d’auto determinació de l’1 d’octubre ha quedat desarticulat. Ni ell s’ho creu. La prova és que envia agents de la Policia Nacional, española por supuesto, i de la Guardia Civil per tal de que milers i milers de catalans abduïts, segons el fiscal general de l’estat reprovat pel Congrés, no vagin a depositar perilloses paperetes a unes perilloses urnes.

2. ¿Ocupació policial i militar de Catalunya? La Guardia Civil és un Cos de Seguretat Pública de naturalesa militar i depèn dels ministeris d’Interior i Defensa. Juristes europeistes indiquen que el Tractat de la Unió Europea pot suspendre l’Estat membre que faci ús militar contra la població. De fet és detenen alts càrrecs de la Generalitat, policies espanyols entren a redaccions periodístiques, hi ha violació de correspondència, atacs a les llibertats d’expressió, reunió i manifestació.

3. Tot això desprestigia la monarquia espanyola a la Unió Europea. És un cop molt fort. Sectors socials i informatius catalans i internacionals analitzen el context i la història. Felipe VI, que té familiars en judicis sobre corrupció, és fill de Juan Carlos I que fou rei gràcies a una decisió determinant del general Francisco Franco. El partit actualment governant en minoria a l’estat espanyol, PP, te profundes arrels franquistes i encara avui permet entitats lligades a la dictadura.

4. Els autors de l’escac i mat al rei són el Rajoy erdoganitzat, la seva fidel Soraya SS, el seu Govern, el Tribunal Constitucional, la fiscalia afinada… que compten amb la complicitat de PP, C’s i PSOE. Els promotors de l’escac i mat al rei no són els sobiranistes catalans que només volen que la Catalunya republicana sigui tan sobirana com ho és l’Espanya monàrquica.

Comparteix aquesta entrada