Diada manipulada pel sinistre Goebbels, Moncloa i la caverna

222

La Diada Nacional de Catalunya ha tornat a viure la manifestació més gran i exemplar que es celebra avui al món però, com cada any, es manipulada per la Moncloa i la caverna mediàtica i política segons les directrius del sinistre Goebbels.

1. La manifestació d’aquest 11 de Setembre ha estat, un cop mes, multitudinària, pacífica, festiva, reivindicativa, en contra de ningú i a favor de dues reivindicacions: “votarem” i “independència”. Tota la premsa internacional ho confirma, menys l’espanyola.

2. La Moncloa i els seus còmplices, les clavegueres de l’estat, la caverna mediàtica i política d’Espanya intenten tant com poden presentar una imatge diferent de la realitat del 11-S, seguint la teoria i la pràctica de Joseph Paul Goebbels (1897-1945) que fou ministre de Propaganda del Tercer Reich d’Adolf Hitler. Un dels principis propagandístics de Goebbels és sintetitza en aquesta frase: “Si una mentida es repeteix prou, acaba per convertir-se en realitat”.

3. ¿Quina és la mentida repetida una i altra vegada, com cada any, per la Moncloa i els còmplices, les clavegueres de l’estat, la caverna mediàtica i política? La mentida, preparada ja abans que es celebrés la manifestació als carrers de Barcelona, capital de Catalunya, és aquesta: la manifestació del 11-S ha punxat, es minoritària, radical i anti demòcrata; la manifestació del 11-S ha punxat, es minoritària, radical i anti demòcrata; la manifestació del 11-S ha punxat, es minoritària, radical i anti demòcrata; la manifestació del 11-S ha punxat, es minoritària, radical i anti demòcrata; la manifestació del 11-S ha punxat, es minoritària, radical i anti demòcrata; la manifestació del 11-S ha punxat, es minoritària, radical i anti demòcrata; la manifestació del 11-S ha punxat, es minoritària, radical i anti demòcrata; la manifestació del 11-S ha punxat, es minoritària, radical i anti demòcrata…

4. ¡Una gran mentida! Una mentida que demostra que la Moncloa, els seus còmplices, les clavegueres de l’estat, la caverna mediàtica i política d’Espanya no tenen arguments contra una Catalunya que vol ser democràtica, lliure, solidària, sobirana i independent. Una ciutadania de Catalunya  que votarà el 1-O perquè reafirma que els drets humans, com el d’autodeterminació, estàn per damunt dels règims, de les Constitucions i dels Tribunals Constitucionals.

Comparteix aquesta entrada