Gràcies Mossos d’Esquadra!!!

653

Les xarxes socials ofereixen molts textos sobre els atemptats a Catalunya (Barcelona i Cambrils). Un d’aquests textos, que segueix a continuació amb algun lleu retoc, no es publica a diaris nacionals espanyols (ABC, La Razón, El Mundo, El País, El Periódico, La Vanguardia) que estan desconcertats per haver perdut el monopoli informatiu i d’opinió.

Gràcies Mossos d’Esquadra per la gran tasca feta amb la màxima rapidesa, el màxim rigor i la màxima professionalitat.

Gràcies serveis d’emergències i personal sanitari per la vostra professionalitat i dedicació.

Gràcies Govern de la Generalitat per posar-vos al capdavant en la gestió d’aquesta situació tant summament delicada i donar la talla en tot moment.

Gràcies institucions de Catalunya per la impecable gestió de les hores posteriors als atemptats, amb la qual s’ha evitat el nivell 5 d’alerta terrorista i totes les seves conseqüències

Gràcies Rajoy per arribar set hores tard per parlar-nos d’unitat i solidaritat i demostrar un cop més que no et necessitem per a res.

Gràcies Soraya per mostrar-nos les veritables intencions de tota la vostra opaca gestió, pujar el nivell d’alerta terrorista a 5 i ocupar places i carrers amb l’exèrcit.

Gràcies Felip VI per mostrar la teva cara (…) fent el que no s’ha de fer: fotos amb nens víctimes dels atemptats i acceptant que el Govern espanyol vengui armament a països, com l’Aràbia Saudita, que financen grups terroristes.

Gràcies ministre Zoido per mostrar la teva enorme incompetència donant per desarticulada la cèl·lula gihadista quan l’autor de la massacre encara era viu i corria lliure.

Gràcies governs de Madrid per no convocar la junta de seguretat en vuit anys, per vetar l’accés dels Mossos als arxius de l’Europol i per vetar la convocatòria de 500 noves places de Mossos, tot i portar dos anys en nivell 4 d’alerta terrorista.

Gràcies mitjans de comunicació estatals per mostrar la vostra cara més professional i sincera intentant relacionar els atemptats gihadistes amb l’independentisme.

Gràcies un cop més malalts de catalanofòbia per recordar-nos que vosaltres, en els moments més durs, tampoc ens falleu mai. 

En definitiva, gràcies Estat espanyol i poders fàctics de Madrid per ensenyar-nos que a Catalunya ja no us necessitem per a res i que a pesar de les vostres malifetes, els vostres atacs i els vostres pals a les rodes, estem preparats per ser un estat independent, estructuralment, socialment i mentalment.

Bueno. Pues molt be. Pues adiós

Comparteix aquesta entrada