26-A, 11-S, 1-O del 2017

268

-Día 26 d’agost. “NO TENIM POR”… a cap terrorisme, ni al yihadista, ni al periodisme cavernícola que ataca la llibertat i la sobirania de Catalunya, ni al Govern espanyol del rei que ven armament a Salman bin Abdulaziz, monarca d’Aràbia Saudita que dona suport logístic a l’Estat Islàmic (La foto és autèntica però evidenment no és la portada de la servil Hola)

-Dia 11 de setembre. “BUENO, PUES MOLT BÉ, PUES ADIÓS”, paraules sublims i elegants del major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluis Trapero, responent amb serenitat a la manca de comprensió de la caverna mediàtica, política, econòmica i institucional d’Espanya.

-Dia 1 d’octubre. SI EN EL REFERÈNDUM significa també SI als Mossos d’Esquadra, SI a Europol, SI a la democràcia, SI a la llibertat, SI a la solidaritat, SI a la convivència, SI a la sobirania, SI a la independència.

Comparteix aquesta entrada