Millo no s’atreveix a perseguir a la seva família sobiranista

435

El delegado del Gobierno de España a Catalunya, Enrique Millo, es servil amb Soraya Sáenz de Santamaria per denunciar el sobiranisme català democràtic i pacífic, però no s’atreveix a perseguir als membres de la seva família que són sobiranistes.

1. Enrique Millo té una filla, Montse, de 22 anys, que ha estudiat Ciències Polítiques i Dret a la Universitat Pompeu Fabra. Montse Millo va dir que votaria, i que votaria sí, en una entrevista del periodista Jofre Llombart, que figura en el llibre “Jo ara votarà sí” (Angle Editorial) publicat fa tres anys.

2.També el germà d’Enrique Millo, Vicenç, és independentista de cor i de cap. La periodista Empar Moliner (ambdós a la foto) se’l va trobar entre la gernació que es va concentrar al passeig Lluís Companys per donar suport a Artur Mas, Joana Ortega e Irene Rigau, imputats pel règim espanyol pel delicte de ser radicalment demòcrates. Vicenç Millo va assegurar a Catalunya Ràdio que el sentiment i la convicció independentistes son majoritaris a la seva família. Enrique opta per ser l’ànec lleig.

3. En el dilema entre urnes o guerra bruta, Enrique Millo està en contra de les urnes i no insta la fiscalia a perseguir les clavegueres de l’Estat. Aquesta és la democràcia del règim espanyol.

Comparteix aquesta entrada