Sis tuits de Puigdemont desmunten l’acció de Rajoy contra Catalunya

387

El Govern espanyol i els seus còmplices (PP, PSOE, C’s…) volen ofegar econòmicament a Catalunya per impedir el legítim referèndum d’autodeterminació. El president Carles Puigdemont desmunta amb sis tuïts aquesta acció del Govern de Mariano Rajoy contra Catalunya.

En aquesta ocasió el president català replica al ministre Íñigo Méndez de Vigo que ha anunciat que el Govern espanyol suspendrà el lliurament del FLA (Fons de Liquiditat Autonòmica) com càstig per evitar del financement del referèndum. 

Els tuïts de Puigdemont són radicalment democràtics, raonables, implecables. Tenen gran ressó a les xarxes socials. Són aquests:

1. Els euros públics dels catalans que han servit per sufragar la guerra bruta i han pagat informes falsos, ens els pot tornar, ministre?

2. Els euros públics dels catalans que han servit per rescatar les autopistes radials de Madrid, ens els pot tornar, ministre?

3. Els euros públics dels catalans que han servit per rescatar la banca (60.000 milions) i que han volat, ens els pot tornar, ministre?

4. Els euros públics dels catalans que han servit per indemnitzar Castor, ens els pot tornar, ministre?

5. Els euros públics dels catalans que no s’han invertit a Catalunya tot i estar pressupostats, ens els pot tornar, ministre?

6. Els interessos que hem pagat perquè ens prestin els nostres propis diners, que recapten generosament, ens els pot tornar, ministre?

………………………………………………………….

Comentari d’avantguarda.cat. El Govern de Mariano Rajoy actua contra el referèndum com el dictador Nicolás Maduro a Veneçuela. Mentre Arrimadas, Iceta, Albiol, Rabell, Colau i els seus callen.

Comparteix aquesta entrada